Annonce
Ugeavisen Ribe

Thilo og Champian på Termansens i Ribe

Den ikoniske saxofonist, Jesper Thilo, gæster Termansens i denne uge.
Annonce

Ribe: Der er i denne uge igen stor aktivitet på Ribes lille og intime spillested, Termansens.

Fredag den 26. november gæster en af Danmarks allerstørste og mest ikoniske saxofonister stedet – nemlig Jesper Thilo. Han bliver akkompagneret af Uffe Kristiansen på Piano, Jeppe Smith-Olsen på kontrabas og Søren Pedersen på trommer.

Jesper Thilo har spillet med blandt andet Ben Webster, Dexter Gordon, Miles Davis og Thad Jones. Jesper Thilo står for frisk og overraskende jazzmusik, og så er han kendt for at krydre oplevelsen med god humor. Jesper Thilo har udviklet sit tenorspil til noget af det ypperste på verdensplan, og hans utallige cd-dgivelser er blandt de mest sælgende i Danmark.

Annonce

Fantastisk sanger

Allerede dagen er der efter endnu et stort arrangement på stedet, når Champian Fulton trio gæster Termansens den 27. november. Sangerinden og pianisten Champian Fulton var allerede fra barnsben omgivet af jazzmusikere, idet hendes far var professionel jazzmusiker. Hun har bjergtaget publikum på New Yorks fineste jazzklubber og i koncertsale verden over, ligesom hun har gæstet et utal af jazzfestivaler og optrådt med jazzikoner.

Der er derfor grund til at glæde sig til en forrygende aften på Termansens, når Champian Fulton dykker ned i den amerikanske sangskat og giver sine personlige og stærkt charmerende fortolkninger. Fulton er ikke alene et lysende talent som sangerinde og pianist – hun er også en særdeles medrivende performer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce