Annonce
Ugeavisen Ribe

Thomas Warberg og Mads Langer kommer til Ribe: Drive in på Hovedengen med musik og stand up

Peter Lauritzen og Claus Pedersen ser frem til, at Hovedengen i Ribe kan blive fyldt med biler til de to drive in arrangementer. Foto: Bo Maimburg
Hovedengen i Ribe vil i næste uge danne rammen om to drive-in arrangementer. Torsdag den 28. maj giver Mads Langer koncert og fredag den 29. maj er der stand-up.
Annonce

Ribe: Ribe Handelsstandsforening er klar med to rigtig spændende arrangementer den 28. og 29. maj, og det bliver i begge tilfælde tale om drive-in arrangementer på Hovedengen i Ribe.

Torsdag den 28. maj kommer en af Danmarks allerstørste sangere og sangskrivere, Mads Langer, på besøg i Ribe, og fredag den 29. maj er der stand-up med Thomas Warberg, Kasper Gross og Mark Le Fevre.

Ribe Handelsstandsforening, der står bag satsningen, vil gerne sikre, at Ribe fortsat er en aktiv by, og man håber selvfølgelig på, at folk vil bakke op omkring arrangementerne.

- Vi vil gerne medvirke til at skabe liv i Ribe igen ovenpå nedlukningen, og vi vil med de to arrangementer vise, at der er gode grunde til at besøge vores by. Ribe er kendt for at kunne noget helt særligt med en masse arrangementer, men vi har jo desværre mistet en del af dem her i foråret og henover sommeren. Derfor håber vi at kunne kompensere for noget af det med besøg af dygtige kunstnere på Hovedengen, siger handelsstandens formand, Peter Lauritzen.

Fredag den 29. maj vil der også være Torvedag på Skibbroen med salg af alverdens gode ting og sager, så det bliver nogle gode og aktive dage.

- Der har været lidt mangel på positive oplevelser her i foråret, og vi håber derfor, at mange vil bakke op om disse kulturelle arrangementer. Vi arbejder på, at der kan købes mad og øl fra nogle af vores restauranter, men vi er ikke helt i mål med, hvordan det kommer til at ske, siger Peter Lauritzen.

Billetsalg

Der sælges 300 billetter til hver af begge arrangementer på Billetten.dk, og det koster 400 kroner pr. bil til Mads Langer koncerten og 375 kroner pr. bil til stand-up arrangementet.

Man må være fem personer i hver bil, så det er en ualmindelig billig oplevelse, man får.

Mads Langer giver koncert på Hovedengen i Ribe torsdag den 28. maj.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce