Annonce
Ugeavisen Ribe

Tidlig julegave: Ny stor støtte til julebelysningen i Ribe

Julebelysningen i træerne på Dagmarsgade er nyt i år, og Ribe Handelsstandsforening bruger hvert år mere end kvart million på julebelysningen. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Der er kommet en tidlig julegave til handelsstandsforeningen i form af 59.000 kroner i støtte til byens julebelysning.
Annonce

Ribe: Ribe Handelsstandsforenings bestyrelse har igennem flere år kæmpet med øgede udgifter til blandt andet drift og opsætning af julebelysning.

Foreningen bruger hvert år mere end en kvart million kroner på julebelysningen, og nu har kommunen givet handelsstandsforeningen 50.000 kroner, samtidig med at byens butikker og deres kunder har givet 9.000 kroner i forbindelse med aktiviteten Støt lokalt.

Og pengene skaber stor glæde hos handelsstandsforeningens formand.

- Vi er rigtig glade for støtten, og pengene kan helt sikkert medvirke til at udvikle Ribes julebelysning og skabe en endnu flottere juleby. Vi har haft møder med de to lokale politikere, Karen Sandrini og Anders Rohr Jørgensen, som vi ved har gjort et stort arbejde for at få støtten igennem, og det fortjener de begge stor ros for. Vi har også haft møder med borgmester Jesper Frost Rasmussen, og det er fedt, at det benarbejde, vi har gjort, har båret frugt, siger Ribe Handelsstandsforenings formand, Peter Lauritzen, som håber, at støtten på de 50.000 kan blive en årlig tilbagevendende donation.

Han lægger heller ikke skjul på, at det mange steder har været folks opfattelse, at julebelysningen er en kommunal opgave, og ikke handelsstandens opgave.

- Vi er også super glade for de 9.000 kroner, der er kommet fra vores egen handelsaktivitet Støt lokalt. For pengene kommer fra vores egne medlemmer, og den støtte som kunderne har givet på forskellig vis. Pengene er et bevis på, at vi nu rykker sammen om at støtte og bakke op om vores udfordringer i handelsstandsforeningen, siger Peter Lauritzen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce