Annonce
Ugeavisen Ribe

Tidligere genbrugsbutik i Ribe rives ned: Ny Skodabygning på vej

Indtil for få uger siden lå her bygningen, hvor Røde Kors solgte tøj. Men snart skyder et nyt byggeri op, hvor der skal sælges biler. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Annonce

Ribe: Siden Volkswagen Ribe fik forhandling af Skoda for et års tid siden, har det været planen, at salget af disse biler skulle foregå fra en nybygget udstilling der, hvor Røde Kors genbrugsbutik tidligere holdt til. Nu er den gamle bygning på stedet næsten revet ned.

- Den skulle efter sigende være helt væk senere fredag, så byggeriet af den nye bygning kan gå i gang i næste uge. Vi forlænger den hal, der ligger ved siden af, og så kommer der glasfacade på den nye bygning, forklarer salgsleder hos Volkswagen Ribe, Jesper Nygaard.

Den nye bygning, som ventes at stå færdig til efteråret, bliver på 700 kvadratmeter. To tredjedele af den skal bruges til Skoda, mens den sidste tredjedel skal bruges til erhvervsbiler.

- Det bliver godt, at vi får vores to salgsafdelinger (af Volkswagen og Skoda, red.) tættere på hinanden. Det giver mere synergi og bedre samarbejde, siger Jesper Nygaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce