Annonce
Ugeavisen Ribe

Tidligere Remabutik sat til salg: Hvad skal bygningen bruges til?

Der har været stille om, hvad der skal være i den tidligere Rema 1000-butik på Nørremarksvej, siden den tidligere købmand flyttede derfra i 2016. Foto: EDC Erhverv
Siden 2016 har den tidligere Rema 1000-butik på Nørremarksvej stået tom, og nu har en ny ejendomsmægler kastet sig over bygningen i et forsøg på at puste nyt liv i de tomme lokaler.
Annonce

Ribe: Lokalerne på Nørremarksvej, hvor Rema 1000 tidligere lå, har ligget tomme og øde hen siden 2016, da dagligvareforretningen flyttede derfra. Siden da har lokalerne først været sat til leje og nu er de sat til salg.

Det er ejendomsmægler og partner Jesper Ølgaard Bloch, der på vegne af EDC Erhverv Poul Erik Bech for få uger siden overtog sagen, og efterfølgende har sat prisen på både køb og leje markant ned. Han tror ikke på, at lokalerne kan huse en anden dagligvareforretning.

- Tiden er gået, og jeg tror efterhånden, at alle dagligvarekæder har så fasttømrede koncepter, at ingen af de store velkendte kæder kan tilpasse sig denne bygning, fordi den er for lille. Det eneste, der er sikkert, er, at det skal være et erhvervslejemål, siger Jesper Ølgaard Bloch og forklarer, at det kan have hjulpet at sætte salgsprisen mere end et par millioner kroner ned, så den idag ligger på 2.875.000 millioner kroner.

Annonce

Pæn interesse

Jesper Ølgaard Bloch fortæller, at interessen i bygningen allerede har været pæn.

- I de små tre uger, vi har haft ejendommen til salg, er der flere, der har spurgt ind til den, og vi har allerede haft fremvisninger på den, så det ser spændende ud. Ejendommen kan bruges til meget, eksempelvis fitness, klinikformål, galleri eller restauration, og vi håber og tror på, at der snart rykker nye folk ind i lokalerne, siger Jesper Ølgaard Bloch og uddyber, at man ikke har sat en bagkant på for et eventuelt salg.


Vi har allerede haft fremvisninger på den, så det ser spændende ud.

Jesper Ølgaard Bloch


Tip Top og Rema

Den gamle Rema-butik har et areal på 697 kvadratmeter, hvoraf de omkring 500 kvadratmeter er butikslokale med tilhørende 27 parkeringspladser.

Rema-butikken på Nørremarksvej er en af de butikker i det mere centrale Ribe, der har stået tom i længst tid. Også det lokale i Sct. Nikolajgade, hvor tøjbutikken Tip Top holdt til indtil 2009, står stadig tomt, efter at flere mindre lejere som blandt andet en tatovør, har forsøgt sig i lokalerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce