Annonce
Ugeavisen Ribe

Tidligere tøjforretning i Ribe får nyt indhold: Ny lejer er klar til at rykke ind

Man kan nemt se fra de lokaler, som Din Hørespecialist fraflytter i Saltgade 8 til de nye lokaler i Saltgade 3. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Din Hørespecialist flytter over på den anden side af Saltgade, og indretter ny klinik i en del af den gamle Mr butik.

Ribe: Der har de seneste måneder været gang i en større ombygning af de lokaler, hvor MR Ribe tidligere lå, og nu er den ene halvdel af det butikslokale klar til en ny lejer.

Høreklinikken Din Hørespecialist flytter nemlig over på den anden side af Saltgade fra de nuværende lokaler i Saltgade 8, og fra mandag den 23. november er personalet klar til at tage mod kunderne i nye rammer. Her skal nyt avanceret audiologisk udstyr og nye faciliteter imødekomme den store kundetilgang, man har oplevet de senere år.

– Vi får bedre synlighed i de nye lokaler, og der vil vi fortsat give kunderne den allerbedste service. Vi får bedre faciliteter til at gøre det, og sammen med markedets bedste audiologiske udstyr, vil vi skabe en butiks- og kundeoplevelse i høj klasse, siger Helle Hyldgaard, der sammen med kollegaen Finn Schröder flytter med over i de nye lokaler.

Annonce
Det er i lokalerne tættest på Alabama, som Din Hørespecialist flytter ind i. Foto: René Aunsbjerg Fogh

I den nye høreklinik bliver pladsen mere eller mindre bliver den samme som i den tidligere butik. Derudover bliver der mulighed for hurtigere adgang til høreprøver og høreapparater og udvidet åbningstider, så man nemt kan komme til og få justeret sine høreapparater.

To butikslokaler

Ejer af Saltgade 3, Peter Straadt, har opdelt det tidligere MR butikslokale i to mindre lejemål. Det største af dem, der ligger ved siden af Alabama, er nu udlejet til Din Hørespecialist, mens det andet også er på vej mod en udlejning.

- Vi glæder os over at kunne tilbyde et bredt udvalg af høreapparater. Og alle i lokalområdet med hørenedsættelse er velkomne til at booke en tid, hvis de vil se de nye lokaler eller have testet hørelsen, siger Helle Hyldgaard, der tilføjer, at tidsbestilling skal ske via telefon eller online.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce