Annonce
Ugeavisen Ribe

Tilbage til håndvægtene i fitnesscentret: Jackie fra Ribe har frygtet at tage på igen

Jackie Christensen var glad for, at han igen kunne komme ned og træne i Fitness World. Foto: René Aunsbjerg Fogh
30-årige Jackie Christensen er én af de mange ripensere, der sætter pris på, at dørene til det lokale Fitness World torsdag atter er blevet åbnet.

Ribe: Det var en glædens dag torsdag, da fitnesscentrene atter havde lov til at lukke de træningshungrende mennesker inden for til løbebånd, håndvægte og diverse maskiner.

I Ribe stod de første medlemmer klar klokken fem torsdag morgen, da Fitness World åbnede igen for første gang siden før jul. Men det var især ud på eftermiddagen, at der for alvor begyndte at komme mange.

- Det er bare megafedt, men også hårdt at genåbne. Det er skønt at kunne hilse på medlemmerne igen. Det har stor betydning for danskernes fysiske og mentale sundhed, at vi igen kan åbne, og vi instruktører har en vigtig rolle i at hjælpe folk godt i gang igen, siger Maise Friis Bjerregaard, der er distrikt manager i blandt andet Fitness World Ribe.

Annonce

For 30-årige Jackie Christensen var det en dag, han havde det frem til meget længe.

Personalet i Fitness World har meget at se til blandt andet med rengøring hver anden time. Foto: René Aunsbjerg Fogh

- Jeg kan nemt blive pirrelig derhjemme, når jeg ikke får trænet, og tiden her i fitness er min måde at komme af med energi og frustrationer på. Jeg har manglet den alenetid, jeg fik hernede, men jeg har samtidig også lært, at der også er noget godt i at være så meget hjemme, så nu handler det om at finde en god balancegang, siger han.

Jackie har i stedet fundet træstammer ude i skoven, som han har kunnet løfte på, mens han også har fundet en vis glæde i at løbe.

Gennem de seneste måneder har der dog ligget en frygt i hans baghoved, om han skulle tage nogle af de omkrig 50 kilo på igen, som han tabte for fem år siden.

Genåbning af Fitness World

Fokus hos Fitness World ved genåbningen er at passe på hinanden ved at vise hensyn, holde afstand og sikre en god hygiejne. Åbningen sker ud fra myndighedernes retningslinjer og alle medarbejdere og medlemmer skal vide, at det er sikkert og trygt at træne her i Fitness World.

Kæden har hyret 500 nye folk til alle deres centre for at kunne tjekke coronapas.

Åbningstiderne er som de var før nedlukningen.

- Når jeg ikke har kunnet komme ned og træne lige så meget, som jeg gerne har villet, har der da været en frygt om et tilbagefald, fordi jeg ikke har kunnet forbrænde samme mængde kalorier derhjemme. Dog har jeg tabt 7 kilo, men det er jo muskler der er svundet, så nu skal jeg bare i gang igen, siger han.

Der var i løbet af den første genåbningsdag godt gang i de forskellige maskiner. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce