Annonce
Ugeavisen Ribe

Tilkaldte ekstra testbil: Der var stor interesse for at blive testet i Ribe

Køerne gik til tider helt ud til p-pladserne. Foto: Lars Fahrendorff
Planen var 1.500 testede fredag og lørdag i Ribe, men der måtte en ekstra bil til for at klare den lange kø.
Annonce

Ribe: 1.700 borgere blev testet i Ribe Fritidscenter fredag og lørdag. Fredag tilkaldte Region Syddanmark en ekstra testbil sidste på dage, da interessen for at blive testet var stor.

Oprindeligt var det planen, at der skulle komme to testbiler lørdag og én fredag, men det lykkedes altså at få en ekstra bil til at hjælpe til fredag også.

Dermed blev 200 borgere ekstra testet for corona-virus.

Annonce

Undrede sig

Nyvalgt folketingskandidat for Venstre i Esbjerg Storkreds, Klaus Sandfeld, havde flere gange undret sig over, at testbilen endnu ikke havde været i Ribe.

- Jeg havde hørt fra mange, at de undrede sig, så jeg havde henvendt mig nogle gange til regionen. Og nu forsøger jeg at få tal på, hvor mange der så var positive. For det er jo klart, at vi tænker, at der ikke er mange smittede på Ribe-egnen, hvis vi ikke er så mange, der er blevet test, siger han.

Han mener, at afstanden til test-mulighederne i Esbjerg gør, at mange i Ribe og omegn bliver hjemme, medmindre der er afgørende tegn på, at man er smittet.

Klaus Sandfeld har også fået løfte om, at testbilerne kommer til Ribe snart igen.


For det er jo klart, at vi tænker, at der ikke er mange smittede på Ribe-egnen, hvis vi ikke er så mange, der er blevet test

Klaus Sandfeld, folketingskandidat for Venstre
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

KLUMME: Vanens magt

Annonce