Annonce
Ugeavisen Ribe

To sviende nederlag til Ribes håndbolddamer

Annonce

Håndbold, 3. division: Det har været en sort december og ikke mindst en sort uge for 3. divisionsdamerne fra Ribe HK. Tre kampe og tre nederlag, hvor især de to seneste har gjort ondt. Først vandt DSIO Odense en vigtig kamp i bunden af rækken med 27-21 og lørdag gik det helt galt mod Team Haderslev KFUM, der vandt med hele 36-16.

- I kampen mod DSIO lavede vi simpelthen for mange fejl. Vi havde også 10-12 skud på stolpen, men vi spillede uden fart og tempo, og så kunne vi ikke vinde. Det var ellers en kamp, hvor vi godt kunne have spillet lige op med dem, fortæller Ribe HK træner, Henrik Iversen, der så holdet falde helt sammen i lørdagens kamp.

- Jeg havde frygtet, at de ville spille meget fysisk hårdt, og det var lige det, de gjorde, og det kyste mine piger. Vi spillede sidelæns og baglæns, og det irriterer mig, at vi gik så meget ned og ikke turde spille håndbold, siger han.

Nu går holdet på julepause med otte point, hvilket betyder, at Ribe HK bliver en del af nedrykningskampen. Der er dog to point ned til nedrykningspladserne, og Henrik Iversen tror på, at der er flere point i vente efter jul.

- Jeg tror på, at vi kan få point i 6-7 kampe ud af de 11 sidste kampe i sæsonen, og jeg tror, at otte point er nok til, at vi kan blive i 3. division, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce