Annonce
Ugeavisen Ribe

Tocifrede varmegrader sætter gang i issalg midt i coronatiden

Niels Toft har fået en af sønnerne, Sofus, til at hjælpe til i iskiosken ved Restaurant Kammerslusen. Således kan man købe is der foreløbigt hele påsken. Foto: Bibi Kjær
Restaurant Kammerslusen holder åbent i deres issalg gennem hele påsken.
Annonce

Ribe: I en tid, hvor solen står højt på himlen og temperaturen er blevet tocifret, er Restaurant Kammerslusen gået i modsat retning end mange serveringssteder.

Isvaflen i Ribe holder fortsat lukket for issalg, men Palmesøndag tog man nemlig hul på årets issalg ved lugen til Restaurant Kammerslusen, hvor der tidligere også har været issalg. Det foregår dog med klare retningslinjer i tiden med stor smitterisiko.

- Vi har åbnet, fordi vi må, og det sker efter alle kunstens regler med at holde afstand, håndsprit og handsker, siger Niels Toft, der driver Restaurant Kammerslusen sammen med ægtefællen Tinne Rieck.

Søndag var der 15-20 kunder ude og få en is, og issalget - kombineret med drikkevarer og kaffe to go - fortsætter hele påsken.

- Jeg fornemmer, at folk er glade og begejstret over at have mulighed for at komme et sted hen, hvor de kan købe en is. Der er jo højt til loftet herude, siger Niels Toft.

Der var flere mennesker, som udnyttede muligheden for en is søndag eftermiddag. Men forpagterne har stort fokus på at overholde coronavirussens restriktioner. Foto: Bibi Kjær
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce