Annonce
Ugeavisen Ribe

Toft og Co. er klar til tredobbelt genåbning: Kammerslusen, hotellet og Stenen slår dørene op

Niels Toft var op til onsdagens genåbning af Restaurant Kammerslusen ved at klargøre de populære strandstole til gæsterne. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Der er et opdateret menukort klar til gæsterne, når Restaurant Kammerslusen genåbner. Samtidig genåbner også Hotel Ribe og Stenbohus. Niels Toft mener, at Kammerslusens strandstole kan være en fordel for stedet.

Ribe: Det er ikke kun i gågaden, at man nu vil kunne få serveret frokost eller et aftensmåltid fra onsdag. Det vil man også kunne på Restaurant Kammerslusen.

- Tidligere har Kammerslusen ry været, at man aldrig vidste, om der var åbent eller lukket, og det skal vi gerne væk fra, så selvfølgelig åbner vi så snart, vi har lov, siger Niels Toft, der også slår dørene op til Hotel Ribe og Stenbohus igen.

- Vi har jo haft drøntravlt med at gøre hovedrent og bestille varer. Vi er bare nødt til at komme i gang nu, for vi er sprængfyldte med energi, siger han og understreger, at åbningen af Stenbohus godt kan køre rundt med kravet om bordbestilling ved indendørs servering.

Annonce

I første omgang var beslutningen om at åbne for udendørs servering taget, men da Folketinget gav mulighed for at åbne indendørs også, var det blot anledning til ekstra travlhed.

- Det betyder jo, at vi skal i gang alle tre steder, siger Niels Toft.

Mandag ankom de populære strandstole til Kammerslusen, og dem tror Niels Toft bliver et plus.

Glassene skulle pudses og bordene dækkes fint igen, inden genåbningen, hvor blandt andre restaurantchef Anders Heide Andersen havde nok at se til. Foto: René Aunsbjerg Fogh

- Det er en fordel, at vi har vores strandstole, som kan vendes alt efter vejr og vind. Vi har jo fem i forvejen og får yderligere tre til juni, siger Niels Toft, der har en fornemmelse omkring, at mange har en lyst til at komme ud og derfor også vil tage ud og spise.


Vi har jo haft drøntravlt med at gøre hovedrent og bestille varer. Vi er bare nødt til at komme i gang nu, for vi er sprængfyldte med energi

Niels Toft


Op mod åbningen er menukortet blevet opdateret, så der både er kommet flere retter på og en ny slusemenu.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce