Annonce
Ugeavisen Ribe

Toyota er forrest med hybrid

Den nye Toyota Yaris er rigtig populær, og den har en del af æren for, at Louis Lund har solgt rigtig mange biler i år. Foto: Bo Maimburg
De sidste tre måneder har budt på et rekordhøjt salg af biler hos Toyota Louis Lund.

Ribe: Der er stor travlhed hos Toyota Louis Lund, og det har der sådan set været hele året igennem.

Travlheden skyldes salg af primært nye hybrid biler, og samtidig er de i gang med at bygge 250 kvadratmeter lager samt en vaskehal, som har stået på ønskelisten igennem længere tid.

- Det er helt vildt, så mange kunder vi har i øjeblikket. De er klar til at handle bil, og det glæder mig naturligvis rigtig meget. Vi har aldrig solgt så mange biler som i de sidste tre måneder, og det siger ikke så lidt, siger Louis Lund.


Toyota var de første, der udviklede hybridteknologi. Det skete helt tilbage for 23 år siden, og vi nyder godt af de erfaringer, for vores hybridbiler er bare noget helt særligt.

Louis Lund


- Toyota var de første, der udviklede hybridteknologi. Det skete helt tilbage for 23 år siden, og vi nyder godt af de erfaringer, for vores hybridbiler er bare noget helt særligt. En hybrid forurener 30 procent mindre end en traditionel bil, forklarer Louis Lund.

Hos Toyota Louise Lund har man hybridversioner af alle modeller; Aygo, Corolla, Camry, C-HR, Rav4, Prius Plugin og så den helt nye Yaris.

- Den nye Yaris kører 26 kilometer på literen efter de nye regler, og den har nogle helt særlige køreegenskaber. Det er en helt nyudviklet bil, som er skabt på et nyt karrosseri, hvor man har skabt et lavt tyngdepunkt. Det betyder, at biler ligger helt perfekt på vejene, og det giver en helt særlig fornemmelse, siger Louis Lund, der også fremhæver karrosseriets konstruktion, der er skabt af højstyrkestål, som giver meget mere sikkerhed.

- Vi har også stor succes med at sælge den lille Aygo, og den er bare populær hos alle aldersgrupper.

Annonce

Folk er miljøbevidste

Louis Lund mener, at det er kunderne øgede bevidsthed omkring miljøet, der giver forretningen succes.

- Det er helt tydeligt, at vores kunder er blevet meget mere bevidste omkring CO2 og miljø. De har tænkt miljø ind, allerede inden de kommer og kigger på bilen, og hvor vi tidligere skulle sælge en hybrid, har kunderne i mange tilfælde selv valgt det, inden de kommer her. Toyota var de første i Europa der fjernede alle de store og mest forurenende biler fra programmet. Det mistede vi nogle kunder på i starten, men de er kommet tilbage, siger Louis Lund.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce