Annonce
Ugeavisen Ribe

Tulipanfesten skruer op for DJ Night og ungefest i 2019

Festteltet var fyldt under Tulipanfesten 2018, da Italo Brothers gav koncert. Planen for 2019 er at lave et endnu vildere show, og siden 2015 er DJ Night og Ungefest blevet et kæmpehit under Tulipanfesten i Ribe. Foto: Jimmi Falkenberg

Det har været en lang optur, siden DJ Søren Pabst i 2015 overtog arrangørrollen for ungefest og DJ Night ved Tulipanfesten i Ribe. 2018 var det hidtil mest succesfulde år, men planerne er at gøre 2019-udgaven endnu bedre med større sceneshow og større kunstnere end tidligere.

Annonce

Ribe: Hos komitéen bag Tulipanfesten i Ribe er man ikke i tvivl om, at det er det helt rigtige koncept, man er kommet frem til, når det gælder om at få de unge mennesker til at feste under Tulipanfesten.

- Det har været kanonår lige siden 2015, og når det går godt, så kører vi selvfølgelig videre, siger formand for Tulipanfestkomitéen, Preben Fog Svendsen, og forklarer, hvordan man i 2015 ændrede konceptet for Tulipanfestens Ungefest, fordi man over nogle år ikke havde haft held med at tiltrække så mange unge mennesker, som man gerne ville.

I 2018-udgaven af Tulipanfesten og det, der både kaldes Ungefest og DJ Night, kunne der ikke proppes flere gæster ind i Hovedengens store festtelt, ligesom folk ventede foran teltet i timevis for at komme ind, og æren for den succesfulde udviklingen kan for en stor dels vedkommende tilskrives DJ Søren Pabst.

- Vi var med som DJ's første gang i 2014, og her kunne vi godt se, at der var en hel del, der kunne forbedres, siger Søren Pabst og forklarer, hvordan man herefter lavede en aftale om, at han og DJ-kollegaen Jonas fra og med 2015 skulle stå for Ungeaften under Tulipanfesten med DJ's, lyd, lys, markedsføring med mere.

Og det har ingen fortrudt.

Ungefest 2019

Tulipanfesten afholdes i 2019 omkring Store Bededag fra 16.-19. maj.DJ Night og Ungefest afholdes derfor fredag 17. maj, mens Tulibierfest bliver torsdag 16. maj og dansefest med liveband i festteltet er lørdag 18.maj.

Allerede nu kan man vinde billetter til Ungefest/DJ Night 2019 med mere, og det gør man på facebooksiden Tulipanfesten 2019, der netop er gået online.

Der er stille nu på Hovedengen i Ribe, men DJ Søren Pabst og Preben Fog Svendsen fra Tulipanfestkomitéen lover, at der bliver gang i festteltet netop her under Ungefesten i 2019. Foto: Kåre Welinder
Annonce

Italo Brothers

Søren Pabst blev tilknyttet Tulipanfestkomiteen efter en succesfuld DJ-fest i Kultur og Aktivitetscentret i Hviding. Centerchefen her hed dengang Klaus Svendsen, og da han samtidig var med i Tulipanfestkomiteen hev han Søren Pabst med til Tulipanfesten, og siden dengang har man blot bygget på succeskonceptet.

- Jeg har været med ved Tulipanfesten i 25 år, og i alle disse år har vi gerne villet have flere unge mennesker ned i festteltet, siger Preben Fog Svendsen, mens Søren Pabst forklarer, hvordan DJ Italo Brothers i 2018 var den hidtil største succes.

- Der var kø fra kl. 18.45 inden koncerten startede kl. 20, og så kørte vi til kl. 01.45 med fuldt hus. Vi kan se, at antallet af unge mennesker bare er steget siden 2015. DJ's er livemusik for den unge generation, for det er uden pauser med masser af lys, lyd, konfetti med mere. Det er en totaloplevelse hele aftenen, siger Søren Pabst og afslører, at han af Tulipanfestkomiteen har fået lov til at bruge flere penge i 2019 til et endnu større sceneshow og større navne til det unge publikum.

- Det, der glæder os mest, er, at de unge har en god og en hyggelig fest. Det er en fornøjelse at se, at de har det sjovt, siger Preben Fog Svendsen, der morer sig over, at ungefesten afholdes dagen efter den totale modsætning, nemlig den også altid udsolgte Tulibierfest.

- Det er fedt, at vi kan ramme bredt, og til 2019 arbejder vi også på at få noget nyt livemusik til den tredje aften, siger Preben Fog Svendsen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce