Annonce
Ugeavisen Ribe

Tv-kendisser åbner pop up butik i Ribes gågade

Michael Christiansen(th.) og Helle Vilsbæk fra Habengood flytter med deres popupbutik ind i de tomme lokaler i den tidligere tøjbutik Attitude sammen med indehaver af retrobutikken Popkornshop, Thor Frederiksen. Privatfoto
Det bliver forretningen Habengood, der midlertidigt rykker ind ind i de tomme lokaler i Mellemdammen, der indtil for nyligt husede tøjbutikken Attitude.
Annonce

Ribe: Det er blot få uger siden, at tøjbutikken Attitude forhold lokalerne i Mellemdammen 13, men nu er der allerede kommet nye lejere.

Det er Helle Vilsbæk og Michael Christiansen, der rykker ind. Og synes man, at de to navne lyder bekendte, så er det formentlig fordi, man har fulgt med i DR's populære program "Antikduellen."

Helle Vilsbæk og Michael Christiansen har sammen forretningen Habengood, der i sommerhalvåret holder til i Svaneke på Bornholm. Parret har gennem mange år været hemmeligt forelskede i Ribe, og derfor har de nu ikke bare taget en beslutning om at åbne en popup-butik her - de er også i foråret flyttet i lejlighed i Ribe.

- Vi har en del år haft butik i København, men vi blev trætte af storbyen, og rykkede derfor til Fyn. Her var vi indtil min kone fik idéen om at lave en popup-butik, så vi har butik om sommeren på Bornholm og er ude i landet om vinteren, siger Michael Christiansen.

Annonce

Flyttet til Ribe

Parret testede konceptet i Aarhus, hvor det gik rigtigt godt. Men da det ikke var muligt i år, besluttede de at gøre det i Ribe - som de faktisk også bor i nu.

- Det giver en vis frihed at lave popup-butikker, og vi har altid synes, at Ribe er en helt fantastisk by. Vi bor nu i en skøn lejlighed med udsigt til Domkirken, fortæller Michael Christiansen.

Han tilføjer, at Habengood ikke kommer til at være konkurrenter med Helga Thodsen, der har retrobutikken Maude. Derimod er de faktisk blevet venner efter at have været med i Antikduellen sammen.

Døren er åben

Endnu har Habengood ikke fastsat en officiel åbningsdato, men de forklarer, at de fra lørdag 24. oktober har døren åben til butikken, så her er folk velkomne til at komme på besøg.

Popup-butikken vil være at finde i Ribe frem omkring 27. december, hvor lejemålet ophører.

- Vi sælger ikke det samme (som Helga, red.). Vi har eksempelvis plads til at gøre mere i møbler, og vi gør mere i legetøj, emaljeskilte og har et bredt vinylsortiment, og fordi vi flytter ind i lokalerne sammen med et andet firma, popkornshop.dk, bliver det noget helt andet, og vi glæder os rigtigt meget til at åbne i Ribe, siger Michael Christiansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce