Annonce
Ugeavisen Ribe

Ung kvinde vil sætte sit præg på Gredstedbro

Thea Dahl Høhrmann kan snart fortælle om nye tiltag i Byparken i Gredstedbro, og generelt set vil hun som ny formand i borgerforening sætte præg på byen. Foto: René Aunsbjerg Fogh
24-årige Thea Dahl Høhrmann er ny formand i Gredstedbro Borgerforening.
Annonce

Gredstedbro: Hun har allerede haft fire måneder på posten som formand for Gredstedbro Borgerforening, og i løbet af den tid har 24-årige Thea Dahl Høhrmann allerede gjort sig tanker om, hvilket præg hun ønsker at sætte på Gredstedbro.

- Jeg vil blandt andet gerne gøre noget ved udelivet herude. Eksempelvis skal der være flere skraldespande på stierne, og så er der flere hundeejere, som ønsker sig en indhegning, hvor hundene kan blive sluppet løs. Jeg kan godt lide at have følelsen af, hvad der rører sig i byen, og det er jo også sjovt selv at have indflydelse, fortæller Thea Dahl Høhrmann, som har boet tre år i Gredstedbro og har et år på bagen i bestyrelsen.

Hun kan i samme ombæring glæde sig over, at der er kommet en væsentlig øget opbakning til borgerforeningen. Fra at være lukningstruet for et års tid siden har foreningen nu næsten tredoblet antallet af tilmeldte husstande til 200.


Jeg kan godt lide at have følelsen af, hvad der rører sig i byen, og det er jo også sjovt selv at have indflydelse.

Thea Dahl Høhrmann


- Folks opbakning til borgerforeningen er jo rigtig vigtig, ellers får vi en død by, siger Thea Dahl Høhrmann

Annonce

Nyt på vej i Byparken

Nogle af de tiltag, der er ved at blive udført, er en oprensning af søen ved Sennepsmarken, forbedringer af fodgængerfelter og en renovering af grillhytten i Byparken. Derudover kan Thea Dahl Høhrmann afsløre, at en donation på 93.000 kroner fra Nykredits fond vil komme byen til gode.

- Der er nye spændende tiltag på vej i Byparken for de penge, og jeg lover, at der kommer en endelig afklaring om, hvad det er, senere på sommeren, siger hun og kan samtidig løfte sløret for, at årets Tour de Aage - sponsorcykelløbet - afvikles den 4. september.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce