Annonce
Ugeavisen Ribe

Unge drenge finder forsvundet Buddha statue i Ribe

Kristian Evald og Andreas Jørgensen fandt før jul den forsvundne Buddha statue, og så tog Susanne, Sarah og Sofia imod den på Line Frickes vegne. Foto: René Aunsbjerg Fogh

Ribe: I UGE-Avisen den 8. december var der en artikel om Line Frickes forsvundne Buddha statue, der havde stor affektionsværdi for hende. Og noget tyder på, at den omtale har givet den eller de personer, der fjernede den fra Sønderportsgade 21B, dårlig samvittighed.

I hvert fald dukkede den op i nattens mulm og mørke fredag den 18. december sent om aftenen. Her kom Kristian Evald og Andreas Jørgensen kørende i bil ad Puggaardsgade, og pludselig stod statuen der midt på vejen.

- Vi tog den med os, og dagen efter snakkede jeg med min mor om den. Hun havde set artiklen i avisen, og så fik jeg kontaktet Line (Fricke, red.), og hun blev møj glad. Hun sagde, at det var den bedste julegave hun kunne få, fortæller Andreas Jørgensen, mens Kristian tilføjer, at de var ekstra opmærksom på vejen foran dem, da de tidligere på aftenen har kørt hen over en tom papkasse på rute 11.

- Vi kunne jo have smadret vores bil, hvis vi ikke havde været opmærksomme, siger han.

- Det er fedt at gøre nogen så glade her omkring jul. Man kunne jo tydelig mærke, hvor meget den betyder for hende, siger Andreas, der fik en findeløn for det.

Nu kommer Buddha statuen inden for og stå i Studio Ribe, og det hjalp Kristian med at gøre. Foto: René Aunsbjerg Fogh

Mandag før jul blev Buddha statuen så leveret tilbage til rette ejermand - eller rettere til Line Frickes mor og niecer, da Line selv er bortrejst. Og nu kommer Buddhaen inden for og stå. Tilbage er så at gisne om, hvilken rejse Buddhaen har været på og hvor den har været den seneste godt halvanden måned.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce