Annonce
Ugeavisen Ribe

Unge klassiske talenter spiller stuekoncert i Varming

Søndag den 24. november giver duoen Caroline Savickienè og Alexander Ventegodt koncert i familien Gunges stue i Varming Vesterby. Pressefoto
Søndag den 24. november giver duoen Caroline Savickienè og Alexander Ventegodt koncert i Dorte og Bo Gunges stue i privatboligen, Villa Vraa, Varming Vesterby 35.
Annonce

Varming: Der er gode muligheder for at klassiske musikelskere kan få sig en helt særlig oplevelse, hvis de møder op hos familien Gunge på søndag klokken 15.

De to unge klassiske musikere, oboisten Caroline Savickienè og pianisten Alexander Ventegodt spiller en stribe værker under koncerten, der arrangeres af Ribe Musikforening.

Og ægteparret Gunge ser frem til endnu engang at åbne deres hjem med deres fantastiske flygel for en klassisk koncert.

- Stuekoncerter er en god måde at afholde en koncert på, for vi skaber en meget intens oplevelse for alle. Og koncerten giver helt specielle minder til alle, og jeg fornemmer, at medlemmerne af musikforeningen og de andre gæster nyder at opleve musikken her i vores hjem, siger Bo Gunge.

Han siger også, at de selv nyder at gå rundt i stuen og tænke på koncerterne og ikke mindst hvor mange fantastiske pianister, der har spillet på deres flygel.

- Duoen består af to helt unge musikere, hvor den ene endnu ikke er færdiguddannet, men jeg er sikker på, at de er morgendagens stjerner. De har begge vundet flere klassiske konkurrencer, og jeg er slet ikke i tvivl om, at tilskuerne får en helt særlig oplevelse af to musikere, som kommer supergodt forberedte.

- Og musikken fremføres om eftermiddagen med udsigt til naturen og engene, mens mørket falder på, siger Bo Gunge.

Der vil blandt andet blive spillet værker af Chopin og Mozart, og så vil der være en lille afdeling som en hyldest til den store danske komponist Niels Viggo Bentzon, der ville være blevet 100 år i denne måned.

Om musikerne

Caroline Savickienė har gået på Det kongelige Danske Musikkonservatorium, og har blandt andet spillet med DR Kammerorkester og den Jyske Symfonietta.

Alexander Ventegodt er i år blevet uddannet ved Syddansk Musikkonservatorium, Odense. Han har blandt andet fået en række legater fra Arthur Feldhusens Fond og Dansk Solistforening, og han vandt desuden 1. prisen i Odense Solistkonkurrence 2018.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce