Annonce
Ugeavisen Ribe

Vejdirektoratet opfører mere moderne toiletter ved Jedsted

Jedsted Rasteplads er et af tre steder, hvor der sættes nye toiletter op i Syd- og Sønderjylland. Illustration: Vejdirektoratet
Jedsted Rasteplads er et af tre steder, hvor Vejdirektoratet opfører nye toiletter på rastepladser i Syd- og Sønderjylland.
Annonce

Jedsted: Skal man som bilist træde af på naturens vegne omkring Jedsted, så kan man snart gøre det i et nyt og moderne toilet på den store Jedsted rasteplads på Varde Hovedvej syd for Gredstedbro.

Vejdirektoratet er ved at udskifte de eksisterende toiletbygninger med nye og mere moderne faciliteter i på tre steder i Syd- og Sønderjylland. Det sker på Jedsted Rasteplads Øst syd for Esbjerg, på Gelså Rasteplads vest for Vojens og på Sæd Rasteplads ved grænsen.

- Vi bestræber os hele tiden på at tilbyde trafikanterne moderne og behagelige toiletfaciliteter, når de færdes på statsvejnettet. Derfor udskifter vi løbende vores toiletbygninger med nyere modeller. Og i denne tid er vi altså i færd med at anlægge tre nye bygninger på rastepladser i det syd- og sønderjyske, siger områdechef Gertrud Knudsen fra Vejdirektoratet.

Der er tale om nye og moderne toiletbygninger i Rockpanelplader og med inventar i rustfrit stål. En af deres kvaliteter er den markante anvendelse af dagslys, der er knyttet til deres udformning. De er udstyret med store vinduespartier, der lukker lyset ind i bygningerne. Det er erfaringen, at brug af dagslys i indretningen giver øget velbefindende hos brugerne og reducerer risikoen for hærværk.

Opførslen af de nye toiletbygninger er i gang i disse dage, og det er planen, at de nye toiletter står klar til trafikanterne inden årsskiftet

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

KLUMME: Vanens magt

Annonce