Annonce
Ugeavisen Ribe

VILD madoplevelse med nordiske råvarer: Porsborgs rykker ind på Ribe VikingeCenter

Bjarne Christensen(tv.) og Rasmus Errebo fra Porsborg ser frem til samarbejdet om spisestedet VILD på Ribe VikingeCenter med lederne Mikkel F. Laursen og  Christin V. Clausen. Foto: Ribe Vikingecenter
Porsborgs Gastro Bar skal fra 28. april stå for madoplevelsen til gæsterne på Ribe VikingeCenter med spisestedet VILD. Porsborgs har forpagtet køkkenet og caféen foreløbigt denne sæson.

Ribe: Madoplevelsen på Ribe VikingeCenter får i den kommende sæson et hak opad.

Med navnet VILD er konceptet tydeligt, når Porsborgs Gastro Bar forpagter vikingecentrets café, og helt i tråd med Porsborgs filosofi tages der udgangspunkt i den nordiske fauna og råvarer i sæson.

Visuelt får spisestedet et kærligt anstrøg af Porsborgs, og det udvides med flere serveringsborde i den hyggelige have og på gårdspladsen ved Lustrupholm.

Annonce

- Vi elsker at skabe koncepter og gode, helstøbte spiseoplevelser. Vi har også en forkærlighed for hele oplevelsesindustrien og kulturen i Danmark, fortæller en begejstret Rasmus Errebo og Bjarne Christensen fra holdet bag Porsborgs.

Derfor passer Ribe VikingeCenter simpelthen helt perfekt til os, og med VILD får vi endnu et superinteressant ben at stå på. Vi er stolte over at skulle arbejde videre med den platform, der allerede er skabt, samt naturligvis muligheden for at sætte vores præg på stedet sammen med Ribe VikingeCenter.

Løfter kvaliteten

På Ribe VikingeCenter ser man frem til, at gæsterne kan få mulighed for at købe et lækkert måltid mad, når vikingecentret åbner sidst i april.

- Vi glæder os helt vildt til samarbejdet. Porsborgs har et stærkt koncept og kan levere noget, der passer ind i konteksten her på centret. Derfor føler vi os helt trygge og i de bedste hænder. Porsborgs kan om nogen løfte kvaliteten og oplevelsen i caféen, og vi kan kun opfordre eksempelvis sæsonkortholdere til at bruge deres frie adgang til centret og nyde en frokost på VILD, fortæller Christin V. Clausen og Mikkel F. Laursen, ledere på Ribe VikingeCenter.

VILD og Lustrupholm

VILD åbner 28. april og har samme åbningstider som Ribe VikingeCenter.

Tidligere var det Produktionsskolen Lustrupholm i samarbejde med Ribe VikingeCenter, der stod for cafédriften. Sidste år var det FGU Vest Ribe, men da skolen ikke længere kan påtage sig opgaven, har Vikingecentret valgt at gå en helt ny vej i samarbejde med Porsborgs.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce