Annonce
Ugeavisen Ribe

Weis Stue genåbner fredag: - Vi vil godt kunne tjene penge med de her restriktioner

Den står lige som i foråret på en større hovedrengøring på Weis Stue, inden restauranten genåbner på fredag. Arkivfoto: René Aunsbjerg Fogh
Man kan ikke nå at være klar til onsdag på Weis Stue, men indehaver Johnnie Frederiksen har store forhåbninger til genåbningen.

Ribe: Da indehaver af Weis Stue fredag morgen stod op til nyheden om, at hans restaurant sammen med alle andre har lov til at åbne fra onsdag, fik han pludselig meget travlt.

Det betyder også, at Weis Stue først kan nå at genåbne fredag den 23. april.

- Det er jo dejligt, at vi må åbne igen. Vi har ventet på det siden den 16. december, men vi kan simpelthen ikke nå at blive klar til onsdag. Alt skal jo gøres hovedrent og alt skal købes ind, siger Johnnie Frederiksen.

Han mener, at kravene til genåbningen er rimelige, og for Weis Stue betyder det, at der er plads til 40 gæster indendørs.

- Lysten til at genåbne går hånd i hånd med det økonomiske, og med de her restriktioner kan vi godt tjene penge ved at åbne. Udenfor vil vi kunne åbne fuldt ud med plads til samme antal gæster som på en almindelig sommerdag, siger han og tilføjer, at det er det velkendte og traditionelle menukort, der venter gæsterne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce