Annonce
De to brødre Dan og Kim Møller Kristensen har altid ville køre lastbiler, lige fra de som ganske små kørte med faderen i hans lastbil. Begge er også blevet uddannede chauffører hhv. hos Hans Hansen i Skærbæk og Palle Sørensen i Brøns. Dan startede allerede som 17-årig, så det første år måtte han pænt sidde ved siden af og vente på at få kørekortet i hus.
Digeposten

Det kører for Dan og Kim

Dan og Kim Møller Kristensen er vokset op med lastbiler og det var derfor helt naturligt for brødrene at gå med ind i det over 60 år gamle vognmandsfirma i Skærbæk.

Annonce
  • De to brødre Dan og Kim Møller Kristensen har altid ville køre lastbiler, lige fra de som ganske små kørte med faderen i hans lastbil. Begge er også blevet uddannede chauffører hhv. hos Hans Hansen i Skærbæk og Palle Sørensen i Brøns. Dan startede allerede som 17-årig, så det første år måtte han pænt sidde ved siden af og vente på at få kørekortet i hus.
  • Her i 2017 har Anne og Kristiane overtaget kontorarbejdet fra Inge Grethe, så det er stadig lidt nyt. Firmaet har indrettet et hyggeligt kontor i et lille afsnit af de nedlagte staldbygninger på Ribevej.

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce