Annonce
Her bliver der flittigt trænet og spillerne skyder fra 50 til flere hundrede bolde ud for at øve slagene, inden det går løs på selve banen. Jamie Ekins tager sig god tid til at vejlede medlemmerne. (Fotos: SVO)
Digeposten

Spil golf og lev længere

Både Diabetesforeningen og Hjerteforeningen har fokus på, hvor vigtigt det er for helbredet at dyrke motion og her er golf bestemt et godt valg. Man går mindst 10.000 skridt, når man skal gennemføre banen, får masser af frisk luft, styrker musklerne og får samtidig hyggeligt socialt samvær.

Annonce
  • Her bliver der flittigt trænet og spillerne skyder fra 50 til flere hundrede bolde ud for at øve slagene, inden det går løs på selve banen. Jamie Ekins tager sig god tid til at vejlede medlemmerne. (Fotos: SVO)
  • Lars Lorup fra Wilson og golfmanager Jamie Ekins går begge meget op i at finde det helt rigtig udstyr til medlemmerne, så både spillet og oplevelserne på banen bliver helt optimale.
  • I sidste uge havde Ribe Golf Klub besøg af Lars Lorup fra Wilson. Han hjalp medlemmerne med at finde det rette udstyr til den nye sæson og her får man skræddersyet de køller, man har behov for til sit spil. Køllerne skal tilpasses individuelt ? om man er lille og spinkel eller stor og stærk med masser af muskelmasse og så til alle os andre midt i mellem.

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce