Annonce
Skærbæk

Mand kørte hasarderet gennem Skærbæk og forsøgte muligvis at påkøre kvinde og barn: Politiet efterlyser vidner

Har man set episoden, må man gerne kontakte politiet på telefon 114. Foto: Emil Helms
En mand i en hvid Toyota Yaris kørte torsdag aften angiveligt vildt og hasarderet gennem Skærbæk, og var i den forbindelse ved at påkøre en kvinde og en mindre barn. Politiet vil gerne høre fra den kvinde - eller andre eventuelle vidner til episoden.

Skærbæk: Det gik voldsomt for sig, da en mand omkring klokken 19.10 og cirka 20 minutter frem kørte det, som politiet til  avisen betegner som 'vanvidskørsel' gennem Skærbæk.

Ifølge vagtchef Nikolaj Hølmkjær er der tale om en mand i en hvid Toyota, der både kørte hasarderet gennem byen, glemte sin vigepligt og angiveligt også var ved at ramme en kvinde og et mindre barn.

- Hvad vi har fået fortalt fra vidner, så kørte han op på fortovet, hvor han næsten påkørte en kvinde og et barn. Ifølge vidnernes fortælling, så det alvorligt ud - det lignede, at de var tæt på at blive ramt, fortæller vagtchefen, der rigtig gerne vil høre fra kvinden.

Annonce

- Vi har endnu ikke hørt fra den forurettede, og det kunne vi rigtig godt tænke os. Vi vil meget gerne have sagen belyst fra begge sider, siger vagtchefen.

Derudover hører politiet gerne fra vidner, der kan have set den hasarderede kørsel, eller episoden hvor kvinden og barnet muligvis blev forsøgt påkørt.

- Man må meget gerne ringe til os, hvis man på den ene eller anden måde har set noget, siger Nikolaj Hølmkjær.

Han oplyser, at føreren af den hvide Toyota er i politiets varetægt. Ifølge politiet var det et vidne, der ringede til politiet, og efterfølgende fulgte hasardbilisten ud af byen, hvor politiet pågreb ham.

- Han er desuden testet positiv for narkokørsel, og bliver sigtet for det efter paragraf 54, siger Nikolaj Hølmkjær.

Den hvide Toyota var af modellen Yaris, og nummerpladen startede med CZ23. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce