Annonce
Skibhus Avisen

Alt til Barnet udvider: Nu kan man også få Alt til Hende

Bettina Lundberg kort efter åbningen i august. Nu er der også dametøj i stativerne. Foto: Hasse Frimodt
Børn skal have tøj på. Kvinder skal have tøj på. Derfor har Bettina Lundberg lavet en ny afdeling i Alt til Barnet på Victoriagade, som kvinder kan få gavn af.
Annonce

Skibhus: I august sidste år åbnede Bettina Lundberg butikken alt til barnet - en genbrugsbutik med alskens ting og sager til familiens yngste medlemmer.

Men det er ikke kun de små, som har behov for at have tøj på. Det har de voksne også. Især kvinder, for hvem det unikke look er en kunst at efterkomme.

I bestræbelserne på at kunne klæde sig pænt på, spare miljøet for en masse produktionsressourcer og gøre det billigere for forbrugeren at shoppe, har Bettina Lundberg udvidet biksen.

På Victoriagade kan der derfor også købes dametøj.

- Den nye afdeling hedder Alt Til Hende, og her kan du finde en masse lækkert brugt tøj og accessories til kvinder. Man kan faktisk også finde en masse ting, der stadig er prismærke på. Og vi har selvfølgelig også et prøverum, så du kan prøve det inden du køber, fortæller indehaveren.

Fine damegevandter pryder væggen. Foto: Bettina Lundberg
Annonce

Gør en forskel

Bettina Lundberg driver en forretning. Med den skal man tjene penge, så der kan komme brød på bordet og tag over forretningen.

Men derfor kan man naturligvis sagtens kere om miljøet.

- Beklædningsindustrien er en af de mest forurenende på kloden og hver gang vi smider tøj ud øger det et i forvejen alt for højt CO2-udslip. Derfor vil jeg gerne tage imod ødelagt eller plettet tøj og sørge for, det bliver genbrugt på andre måder i stedet for at blive smidt ud. Små ændringer kan give et bedre klima - så du kan faktisk gøre en forskel, siger hun.

Alt til Barnet og Alt til Hendes koncept er at tilbyde et udstillingsvindue for privatpersoner til salg af deres brugte tøj.

Det koster 390 kroner for fire uger og Bettina Lundberg tager 15 procent i kommission.

Cirka 30 procent af tøjet i butikken har ikke været brugt i mindst et år.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce