Annonce
Skibhus Avisen

Angelina skyder med skarpt: Så kan arbejdsløse igen få taget et gratis portrætbillede i hendes lyserøde studie

Fotograf Angelina Devine er klar til igen at fotografere arbejdsløse. Men denne gang skal der bestilles tid. Foto: Martin Kloster
I år måtte fotograf Angelina Devine aflyse, men i de første tre uger af januar 2022 er hun igen klar til at skyde portrætter af arbejdsløse mennesker i fotostudiet på Skibhusvej.

Skibhus: Fotograf Angelina Devine, der har sit eget fotostudie på Skibhusvej 84, glæder sig til at kunne tage portrætbilleder af arbejdsløse mennesker igen.

Siden 2014 har hun en gang om året gratis fotograferet cv-portrætter til arbejdsløse i hendes fotostudie Pinkstudio på Skibhusvej. Men i år måtte hun aflyse grundet situationen med covid-19.

For ikke at aflyse igen i det nye år, kører hun nu med tidsbestilling, så folk ikke skal klumpes sammen i studiet.

- Netop på grund af corona er det lidt anderledes. Sidste år (altså i 2021, red.) måtte jeg helt aflyse det. Almindeligs kommer folk bare og sidder i kø i massevis, men det dur ikke rigtigt. Så det kræver, at man går ind på hjemmesiden (pinkstudio.dk, red.) og bestiller en tid. Der er kun én person ad gangen for at vi skal passe på hinanden, siger fotografen.

Annonce

- Jeg gør det, fordi det føles godt i maven at give lidt. Så sover man lidt bedre om natten, når man ved, man har gjort en indsats. Jeg har lavet frivilligt arbejde siden jeg var 18 år i forskellige udformninger. Jeg forsøger hvert år at lave omkring fire ugers frivilligt arbejde, hvor det her så er den ene uge af det, fortæller Angelina Devine.

Det er kun arbejdsløse, hun tager gratis cv-portrætter af. Men hun tjekker dog ikke op på deres baggrund.

Angelina Devine er klar med kameraet. Foto: Martin Kloster

- Jeg går ud fra, at folk er ærlige og redelige, siger Angelina Devine.

Hobby blev levevej

Angelina Wiese Devine, hvis særegne navn stammer fra Skotland grundet hendes fars ophav, har haft sit studie på Skibhusvej i fire og et halvt år. Men hun har haft sit eget fotofirma i 14 år.

Jeg gør det, fordi det føles godt i maven at give lidt. Så sover man lidt bedre om natten, når man ved, man har gjort en indsats. Jeg har lavet frivilligt arbejde siden jeg var 18 år i forskellige udformninger.

Angelina Devine

Hendes passion for fotografering startede, da hun var teenager. Hendes hobby endte med at blive hendes levevej. Hun tager primært bryllups- og portrætfotografering. Eller, hvad hun tidligere i spalterne har beskrevet som "smukke ting", man kan hænge på væggen.

Appelsiiiiin .... Foto: Martin Kloster

Før har det vist sig, at hendes cv-portrætbilleder har hjulpet nogle af de arbejdsløse mennesker i jobsøgningen.

Der er i første omgang afsat de første tre torsdage i 2022, hvor man kan booke en tid via  www.pinkstudio.dk/gratis-cv.

På et normalt år tager hun lige omkring 200 portrætter af arbejdsløse, fortæller Angelina Devine. Hun har åbnet for cirka 80 tider nu.

- Men hvis der bliver rift om tiderne, så åbner jeg for nogle flere, siger hun dog.

Annonce
Skibhus Avisen

Fodboldskole til august

Annonce
Skibhus Avisen

Claus har droppet webshoppen: - Jeg plejer med et glimt i øjet at sige, at der er to ting, man ikke skal finde på nettet: Det er sit instrument og sin livsledsager

Annonce
Skibhus Avisen

Skiftede den hvide kittel ud med det hvide lærred: Den 26-årige sygeplejerske Mathilde springer ud som kunstner efter at have malet med psykiatriske patienter

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skibhus Avisen

Ingen lærerer eller vikarer til de ældste elever: Corona rammer Odense-skole

Skibhus Avisen

Ny bager med engelskklingende navn åbner i Odense til april: - Smør er vigtigt og det er sjovt at prøve nye ting af

Skibhus Avisen

Skiftedag i lægehus med 3300 patienter får ikke tårekanalerne i arbejde hos snart 69-årig læge: - Jeg tror ikke, jeg vil græde

Skibhus Avisen

En byggeplads tager form: Arbejdet med at skabe kontorhus til 1600 medarbejdere i gang

Skibhus Avisen

Zelinas far faldt i havnen og døde: - Min mor ringede mig hjem fra arbejde, og så kom jeg hjem og spurgte, hvor far var, og så sagde hun, at han var død

Skibhus Avisen

Kendt erhvervsmand indsat som midlertidig direktør for Odense Glasværk: - Det er en evig kamp

Skibhus Avisen

Gourmetsted i Odense lukker ned: Stopper på grund af sygdom

Annonce