Annonce
Skibhus Avisen

Bogprojekt om 100-årig klub godt undervejs: Og oldboyslandsholdet dukker op i 2022

Anders W. Berthelsen er medforfatter på jubilæumsbog om Boldklubben Marienlyst. Arkivfoto: Martin Kloster
Den kommende jubilæumsbog om Boldklubben Marienlyst, der fylder 100 år i 2022, bliver på omkring 250 sider. Også jubilæumskamp er på vej i 2022.

Marienlund: Cirka 250 sider.

Det kommer den kommende jubilæumsbog for Boldklubben Marienlyst til at fylde.

Det fortæller bestyrelsesmedlem i klubben, Anders W. Berthelsen, der skriver og laver bogen sammen med Max Thisted.

Annonce

Han fortæller, at det bliver en blanding "af gedigen kildebaseret historie", hvor kilderne refererer helt tilbage fra 1920’erne til i dag samt med oplysninger fra medlemsblade, scrapbøger m.m. Der er også lavet interviews med udvalgte spillere og ledere. "Plus statistik med samtlige førsteholdsplaceringer gennem 100 år, 100-kamps-jubilarer, volleylandsholdsspillere osv.", skriver Anders W. Berthelsen til avisen.

Bogen står til at udkomme 2. maj ved en jubilæumsreception, oplyser Anders W. Berthelsen. Bogens forside er ikke lavet endnu. Der er jubilæumsfest. 7. maj.

Anders W. Berthelsen fortæller, at klubben i øvrigt efterlyser gamle effekter. Det være sig bolde, støvler, bluser, alt muligt med relation til klubben, fordi der skal laves en udstilling i caféen, nævner han.

Jubilæumskamp i august

Boldklubben Marienlyst skal også spille en jubilæumskamp 26. august mod oldboyslandsholdet på anlægget på Windelsvej. Et udvalgt hold af tidligere førsteholdsspillere fra BM skal møde de tidligere landsholdsspillere, og det kan altid være sjovt at se.

Et andet bestyrelsesmedlem i klubben og som har med kampen at gøre, Peter Larsen, siger, at han endnu ikke ved, hvilke spillere der kommer til Marienlyst og spiller. Det ved man en måned før, nævner han til avisen. For der får man en bruttoliste på 20-25 navne fra DBU. Dog er den endelige trup først på plads tre dage før.

Fynske Bank og Boldklubben Marienlyst arrangerer eventet.

Annonce
Skibhus Avisen

Claus har droppet webshoppen: - Jeg plejer med et glimt i øjet at sige, at der er to ting, man ikke skal finde på nettet: Det er sit instrument og sin livsledsager

Annonce
Skibhus Avisen

Skiftede den hvide kittel ud med det hvide lærred: Den 26-årige sygeplejerske Mathilde springer ud som kunstner efter at have malet med psykiatriske patienter

Annonce
Skibhus Avisen

Ingen lærerer eller vikarer til de ældste elever: Corona rammer Odense-skole

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skibhus Avisen

Ny bager med engelskklingende navn åbner i Odense til april: - Smør er vigtigt og det er sjovt at prøve nye ting af

Skibhus Avisen

Skiftedag i lægehus med 3300 patienter får ikke tårekanalerne i arbejde hos snart 69-årig læge: - Jeg tror ikke, jeg vil græde

Skibhus Avisen

En byggeplads tager form: Arbejdet med at skabe kontorhus til 1600 medarbejdere i gang

Skibhus Avisen

Zelinas far faldt i havnen og døde: - Min mor ringede mig hjem fra arbejde, og så kom jeg hjem og spurgte, hvor far var, og så sagde hun, at han var død

Skibhus Avisen

Kendt erhvervsmand indsat som midlertidig direktør for Odense Glasværk: - Det er en evig kamp

Skibhus Avisen

Gourmetsted i Odense lukker ned: Stopper på grund af sygdom

Annonce