Annonce
Skibhus Avisen

Crossløb på Stige Ø

Det går opad, når crossløberne besøger Stige Ø. Arkivfoto
Efter en forrygende sæsonstart Langeskov er vi nu klar med det andet løb i den fynske crossløbsserie, hvor Sct. Hanserne byder velkommen på Stige Ø den 10. november. Der er to distancer at vælge imellem, den kort rute på 3,6 km og en lang på 7,2 km.
Annonce

Stige Ø: Løbet er det andet i Bevæg dig for livets crossløbsserie på Fyn.

- Crossløbene er for løbere i alle aldre og på alle niveauer, fortæller Julie Faurholt Pedersen, som er løbekonsulent hos DGI Fyn. Serien har i år rekord mange tilmeldinger, hvor over 650 personer allerede har tilmeldt sig. Blandt de mere end 650 forhåndstilmeldte deltagere, er der da også både børn og voksne og alt fra hyggemotionister til konkurrenceløbere.

Crossløb er løb i skønne omgivelser med skov, bakker, vand og åbne strækninger, og ruten på Stige ø byder på det meste.

Hvis man har tid og overskud til at kigge ud over landskabet på løbeturen, er Stige Ø en fryd for øjet, da vandet kan ses fra det meste af ruten og turen kommer da også til at gå langs vandet. Løberne skal ud på brede grusstier, samt henover gode bakker fortæller Bent Aage Nielsen, der også siger, at det kan være ret forblæst på ruten, da der ingen træer er på Stige Ø.

Annonce

Et stort arbejde

- Løbene arrangeres i samarbejde med 10 klubber på hele Fyn, der alle gør et kæmpe arbejde for at deltagerne får en god løbeoplevelse. Klubberne sørger for kaffe og hygge til løberne, når de er i mål, siger Julie Faurholt Pedersen, løbekonsulent hos DGI Fyn.

Julie Faurholt Pedersen fortsætter:

- Serien af crossløbene er blevet en tradition på Fyn, og de bliver mere og mere populære. Mange kan godt lide at deltage i organiserede løb, da det giver dem motivation til at fortsætte træningen i vinterhalvåret. Og fordi løbene afholdes forskellige steder på Fyn, får man nye udfordringer og naturoplevelser hver gang.

Hvis man forhåndstilmelder sig løbet på DGI’s hjemmeside www.dgi.dk/crossløbfyn, er prisen 50 kroner.

Man kan også møde op den 10. november og blive eftertilmeldt, så koster det dog 100 kroner. På hjemmesiden kan man også læse mere om arrangementet, og se en samlet oversigt over alle fynske crossløb.

Annonce

Mest læste

Annonce
Skibhus Avisen

Fredens Kirke fejres med kunst

Annonce
Annonce
Skibhus Avisen

Historie fra Vollsmose

Annonce
Forsiden netop nu
Skibhus Avisen

Grønlandsk udstilling

Mest læste

Annonce