Annonce
Skibhus Avisen

Dyrenes Dag og orkideernes dag i Plantorama

Dyrene har fået deres egen dag i Plantorama. Pressebillede

Eksperter fra en række dyreforeninger deltager. Dansk Orchide Klub viser hvordan orkidéer omplantes.

Annonce

Odense: Hele familien - også de firbenede, langørede eller næbede - er inviteret til Dyrenes Dag i Plantorama i Odense søndag 10. februar fra kl 9. Her står eksperter fra forskellige dyreforeninger klar til at give de bedste tips og tricks til dit kæledyr, og fra kl. 10 til 12 er der en fotograf på plads til at forevige dagen.

- Hvis man har et kæledyr, ved man, hvor vigtigt det er, at de trives - det har eksperterne masser af gode råd til. Derudover skal de en gang imellem have lov til at være en stjerne, derfor stiller vi en professionel fotograf til rådighed, så dit kæledyr kan blive behandlet, som det fortjener - og det er helt gratis, siger Brian Peter Nissen, der er centerchef i Plantorama Odense.

Til Dyrenes Dag i Plantorama på Petersmindevej kommer der eksperter fra Jydsk Racekatte Klub, Dansk Tamilder Klub, Dansk Marsvin Forening, Elsesminde Produktionsskole (krybdyr), Kaninopdræt, Uglernes Verden og Flyveegern og pindsvin. Har man ikke selv et kæledyr ved hånden, har foreningerne taget levende dyr med, så nysgerrige børn og voksne også får mulighed for at se og klappe.

I samme weekend inviterer Plantorama i Odense også til orkidémarked, hvor Dansk Orchide Klub viser, hvordan orkidéer bedst plejes og passes. Til markedet, der løber af stablen både lørdag 9. og søndag 10. februar, demonstrerer Dansk Orchide Klub, hvordan de specielle orkidéer omplantes, og giver råd til, hvordan de dyrkes bedst.

- Vi håber, at rigtig mange har lyst til at komme og lære noget om, hvad der får orkidéerne til at trives. Og bliver interessen for alvor vakt, kan man få en orkidé med hjem ganske gratis, hvis man melder sig ind i Dansk Orchide Klub, fortæller Jan Hrolv Larsen, der er formand for Dansk Orchide Klub.

Skrid med dig, hund! Pressefoto
Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce