Annonce
Skibhus Avisen

Fællesspisning på tværs af generationer

”Vores Orkester” kommer og spiller. PR-foto
Annonce

Skibhus: Mandag den 30. september afholder Skibhusforums Spisegruppe i samarbejde med Mødecenter Odense det andet af fire fællesspisningsarrangementer her i efteråret.

Arrangementerne bliver lavet med støtte fra Odense Kommunes Generationspulje, så arrangørerne håber på at se en masse børn sammen med deres forældre og bedsteforældre. Alle er dog velkomne, også uden børn.

Vi håber at mange af de travle forældre får lyst til at slippe for madlavningen på disse dage, og har tilrettelagt dagene, så der efter skole- og arbejdstid vil være mulighed for noget underholdning inden vi går til bords. Og vi slutter så tidligt at børnene kan komme hjem i seng i ordentlig tid, udtaler spisegruppens repræsentant Dennis kongO Kongstad.

Fællesspisningen vil også denne gang blive serveret som en lækker buffet for både børn og voksne, så der er noget til enhver smag.

På denne dag har vi fået ”Vores Orkester” til at komme og underholde alle generationer kl. 17, inden vi går til bords kl. 18. Vores orkester underholder med sanglege for store og små, så der er hygge for alle aldre.

Alle arrangementerne foregår på Mødecenter Odense, Buchwaldsgade 48, 5000 Odense C.

Tilmelding til arrangementerne skal ske på kontakt@moedecenter.dk eller i receptionen på Mødecenter Odense og skal ske senest 23. september.

Prisen er 85 kr. for voksne og 40 kr. for børn 3-12 år. Børn 0 – 2 år er med gratis.

Følg med på Skibhuskvarterets og Mødecenterets forskellige Facebookgrupper og hjemmesider, f.eks. www.moedecenter.dk/arrangementer

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce