Annonce
Skibhus Avisen

Fodbold i Fjordager på charmeoffensiv hos pigerne

Pigeraketten lander i Fjordager i weekenden. Foto: Per Kjæbye/Fodboldbilleder.dk
Fjordager IF vil gerne have flere af de lokale piger ud på banerne
Annonce

Fjordager: Sammen med DBU inviterer Fjordager alle piger mellem 5 og 11 år til Pigeraketten, der lander på Fjordagers baner 15. juni.

Arrangørerne lover til gengæld, at det bliver tre timer fyldt med fantasi, sjov og masser af fodboldaktiviteter. Og alle er velkomne, tilføjes det i en pressemeddelelse, uanset om man har prøvet fodbold før eller er helt ny i sporten. Det er gratis og uforpligtende at deltage, ligesom det heller ikke kræver tilmelding.

Der er masser af sjov til pigerne. Foto: Per Kjæbye/Fodboldbilleder.dk
Annonce

Frivillige er med

Besætningen på Pigeraketten, der består af frivillige fra klubben og DBU’s instruktør, står klar kl. 10-13 til at tage i mod piger, der har lyst til en sjov dag, hvor de kan prøve kræfter med fodboldspillet gennem masser af fantasifulde lege og aktiviteter.

Pigerne skal blandt andet forbi Mælkevejen, Saturn og Solen og klubbens frivillige er med til at guide hele vejen igennem solsystemet mod den sidste og afgørende opgave: at samle nøglen til klubhuset. Mor og far er naturligvis velkomne til at være til stede til det hele, og når dagen er veloverstået, er der masser af information at hente om dét at være medlem af en fodboldklub.

Man skal møde op hos Fjordager IF 15. juni klokken 10. Det eneste man skal medbringe, er en ordentlig gang godt humør, masser af gå-på-mod, vandflaske og tøj til at bevæge sig i.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce