Annonce
Skibhus Avisen

Fredens Kirke fejres med kunst

Pr-foto
I anledning af Fredens Kirkes 100 års fødselsdag afsløres et bronzerelief udført af Maja Lisa Engelhardt og samtidig åbnes en udstilling af kunstneren
Annonce

Skibhusvej: Fredens Kirke kan nu løfte sløret for en speciel fejring i forbindelse med kirkens 100 års fødselsdag.

- Vi har I Kunstforeningen den store glæde at kunne præsentere en udstilling af den internationalt anerkendte, danske kunstner Maja Lisa Engelhardt. Dette sker I forbindelse med at Maja Lisa Engelhardt har skabt et kunstværk til Fredens Kirkes menighedssal.Dette kom i stand, efter at kirken modtog en testamentarisk pengegave fra et menighedsmedlem. Dette kunstværk afsløres samme aften, umiddelbart før ferniseringen, lyder det i en meddelelse fra Fredens Sogns Kunstforening.

Annonce

International kunstner

Maja Lisa Engelhardt er født i 1956. Hun har udsmykket et stort antal danske kirker, og har herhjemme blandt andet gjort sig bemærket med bronzeporten til Viborg Domkirke. For det arbejde har hun modtaget Skovgaard Medaljen.

Maja Lisa Engelhardts kunstneriske virke spreder sig vidt over blandt andet malerier, relieffer og glasmosaikker og udsmykningsopgaver i kirker flere steder i USA. Inspirationen hentes primært i naturen og gennem interessen for det religiøse. Maja Lisa Engelhardt er repræsenteret på Elizabeth Harris Gallery i New York og Gallerie Moderne Silkeborg

Under afsløringen af kunstværket vil Maja Lisa Engelhardt vil være tilstede, åbne udstillingen og fortælle om sin kunst.

Ferniseringen finder sted i Fredens Kirkes menighedssal mandag 21. september kl. 19.00.

Udstillingen er åben i kontorets åbningstider: mandag til fredag 9 - 13 | torsdag tillige 16 - 18

Annonce

Begrænset adgang

På grund af de i øjeblikket gældende covid 19 forsamlingsregler er der plads til maksimalt 60 personer. Derfor er tilmelding til arrangementet nødvendigt. Tilmelding skal ske til kunstforeningens mail, fredenskunst@gmail.com.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce