Annonce
Skibhus Avisen

Fyrværkeri på manøvrebanen: Fyrværkeri donation til udsatte børnefamilier og Playstation 5 konkurrence

Samer Hachim (t.v.) og Sami Farmaoui åbner igen i år Fyrværkeriet på Havnegade 141, (manøvrebanen). Foto: Hasse Frimodt
Igen i år, kan man på manøvrebanens anlæg på Havnegade købe Fyrværkeri. Samer Hachim og Sami Farmaoui åbner for salget af fyrværkeri den 27. december.

Samer Hachim og Sami Farmaoui, to odenseanere som elsker fyrværkeri, startede i 2018 Fyrværkeriet.dk på Havnegade 141 (manøvrebanen).

De to venner har altid været bidt af fyrværkeri, og har hvert eneste år på nytårsaften brugt mange tusinde kroner på køb af fyrværkeri.

Samer Hachim og Sami Farmaoui undersøgte muligheden for at købe et stort parti fyrværkeri hjem til eget forbrug, men den gik ikke. Så i stedet åbnede de Fyrværkeriet.dk.

Annonce

Vi ønsker at give fem udsatte børnefamilier muligheden for at få en rigtig fed nytårsaften med fyrværkeri.

Sami Farmaoui

- Fyrværkeri skal ikke være noget, kun folk med mange penge kan have glæde af. Vi ønsker at gøre det til noget, de fleste har råd til. Og kunderne tog godt imod vores koncept. Det er derfor tredje år, vi nu kan byde kunderne velkommen i vores fyrværkeri udsalg på Havnegade 141 (manøvrebanen), siger Samer Hachim .

Klar til salg af nytårskrudt på Havnegade, (manøvrebanen). Privatfoto

For at vise hvor taknemmelige Samer Hachim og Sami Farmaoui er, har de i år valgt at donere fem fyrværkeripakker á 1.000 kr. til udsatte børnefamilier.

- Vi ønsker at give fem udsatte børnefamilier muligheden for at få en rigtig fed nytårsaften med fyrværkeri. Vi håber at kunne glæde fem børnefamilier, som ikke lige har pengene til at købe fyrværkeri for, siger Sami Farmaoui.

Fakta

Fyrværkeriet

Havnegade 141 (manøvrebanen)

Åbent:

Mandag 27. december kl. 10-18

Tirsdag 28. december kl. 10-18

Onsdag 29. december kl. 10-18

Torsdag 30. december kl. 10-18

Fredag 31. december kl. 10-18

Hjemmeside: www.fyrværkeriet.dk

Donation og konkurrence

Fra 22. december kan man på facebook siden Fyrværkeriet se mere om, hvordan man kan komme i betragtning til at få en fyrværkeri pakke.

- Det er vigtigt for os, at vi kan gøre noget godt for andre i samfundet. Så udover at donere fyrværkeri pakker til udsatte børnefamilier, så kører vi også en konkurrence, som alle vores kunder kan deltage i. Når man køber fyrværkeri mellem jul og nytår, får man en kupon, som man kan udfylde med navn og adresse. Udfylder man den, så deltager man i lodtrækningen om en Playstation 5, siger Samer Hachim .


Annonce
Skibhus Avisen

Claus har droppet webshoppen: - Jeg plejer med et glimt i øjet at sige, at der er to ting, man ikke skal finde på nettet: Det er sit instrument og sin livsledsager

Annonce
Skibhus Avisen

Skiftede den hvide kittel ud med det hvide lærred: Den 26-årige sygeplejerske Mathilde springer ud som kunstner efter at have malet med psykiatriske patienter

Annonce
Skibhus Avisen

Ingen lærerer eller vikarer til de ældste elever: Corona rammer Odense-skole

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skibhus Avisen

Ny bager med engelskklingende navn åbner i Odense til april: - Smør er vigtigt og det er sjovt at prøve nye ting af

Skibhus Avisen

Skiftedag i lægehus med 3300 patienter får ikke tårekanalerne i arbejde hos snart 69-årig læge: - Jeg tror ikke, jeg vil græde

Skibhus Avisen

En byggeplads tager form: Arbejdet med at skabe kontorhus til 1600 medarbejdere i gang

Skibhus Avisen

Zelinas far faldt i havnen og døde: - Min mor ringede mig hjem fra arbejde, og så kom jeg hjem og spurgte, hvor far var, og så sagde hun, at han var død

Skibhus Avisen

Kendt erhvervsmand indsat som midlertidig direktør for Odense Glasværk: - Det er en evig kamp

Skibhus Avisen

Gourmetsted i Odense lukker ned: Stopper på grund af sygdom

Annonce