Annonce
Skibhus Avisen

Hybrid af vippebræt i nycirkus-forestilling

3D er foruden titlen på forestillingen også navnet på det unikke objekt, der er en hybrid af et 2 meter langt vippebræt og en stram line. PR-foto
Fra de store scener i Europa til en enkelt gæsteforestilling hos Dynamo i Odense.
Annonce

Odense: Den anmelderroste fransk-producerede nycirkus-forestilling 3D kan for første gang opleves på dansk jord, når den spiller en enlig fredag aften på Dynamo.

Forestillingen, som normalt gæster store scener rundt om i Europa, er skabt som en hyldest til nogle af nycirkus-genrens største skikkelser.

Bag forestillingen står den franske akrobat, iscenesætter og tight-wire-artist, Jonathan Guichard, der blandt andet har studeret på le Lido-skolen i Toulouse, samt den prisvindende instruktør og multi-instrumentalist, Cyril Malivert.

Annonce

Et særligt vippebræt

I en pressemeddelelse oplyser Dynamo, at 3D præsenteres i et hidtil uset akustisk og visuelt univers, hvor det akrobatiske spil af bølgende bevægelser og vendinger udfoldes stilsikkert, simpelt og vidunderligt. Med 3D udforsker Jonathan Guichard ledsaget af Cyril Malivert - musikalsk fortolker - et legende forhold til stof, rum, den anden og lyden.

3D er foruden titlen på forestillingen også navnet på det unikke objekt, der er en hybrid af et 2 meter langt vippebræt og en stram line.

Forestillingen, som kan opleves på Dynamo, varer 40 minutter.

3D kunne tidligere på året opleves på verdens største nycirkus-festival CNAC og præsenteres til januar på en af verdens største teaterfestivaler London International Mime Festival.

Forestillingen præsenteres på Dynamo med økonomisk støtte fra Odense Kommune og Statens Kunstfond.

Forestillingen kan opleves fredag 22. november klokken 20 på Dynamo, Finlandkaj 6.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce