Annonce
Skibhus Avisen

Kirkekoncert: Sjældent nærvær med Signe Svendsen

Signe Svendsen giver koncert i Fredens Kirke. Foto: Mette Mørk
Annonce

Skibhus: Signe Svendsen går på scenen i Fredens Kirke med et sjældent nærvær og en evne til at røre sit publikum. Hendes stemme står klart og stærk og hun er en sikker entertainer.

Om det at optræde solo siger hun:

- Der er så meget på spil, når man går alene på scenen. Publikum er min makker og det er sammen med dem, det hele skal bygges op. Det kan være ret intenst, men også ret interessant at mødes lige dér, hvor ting bliver nære og sårbare.

Hun har sit eget ståsted på den danske musikscene. De klare tekster og pop/folk-lyden, er blevet hendes kendetegn og med sange som ”Strejfer” og ”Rift”

har hun sat sit aftryk på dansksproget musik. Hun er ikke bange for at være politisk, at tale om hverdagen eller give sit take på vores fælles virkelighed. På alle måder en vedkommende artist.

Signe Svendsen har igennem mange år turneret med sit faste band, men har den seneste tid kastede sig over solokoncerterne med stor succes.

Udgivelser:

2016 – Rift

2013 – Kun De Faldne Rejser Sig Igen

2010 – Ny Passager

Sangen ”Hjemløse Hjerter” er optaget i Arbejdernes Sangbog i 2014. Teksten til ”Ny Passager” blev brugt ved Folkeskolernes Skriftlige Afgangseksamen i 2011.

Forsalgspris 175,- Dørsalg 195,-

Koncerten er organiseret af Fredens Kirkes Musikalske venner - billetter kan købes på billetto.dk.

Det sker onsdag 18. september klokken 19.30-21.30

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce