Annonce
Skibhus Avisen

Marienlyst fejrede 100-året med manér

Marienlystcentret var pyntet op i dannebrogs og klubbens farver, hvidt og rødt. Foto: Iver Tidemand.
Boldklubben holdt i lørdags stor jubilæumsfest i Marienlystcentret.

Skibhus: Marienlystcentret var fyldt med glade gæster, da Boldklubben Marienlyst i lørdags holdt 100-års-jubilæumsfest.

- Vi kunne ikke ønske os nogen bedre markering af vores jubilæum. Hele ugen væltede det ind med flotte gaver, f.eks. 25.000 kroner til vores klubmiljøfond samt 45 fodbolde. Det var overvældende, at så mange af klubbens samarbejdspartnere og medlemmer samt andre klubber ønskede at sige tillykke, siger klubbens formand, Anders W. Berthelsen, i en pressemeddelelse.

Kulminationen var lørdagens jubilæumsfest, hvor 300 mennesker hyldede Skibhuskvarterets ældste idrætsklub. De fleste gæster skrev også deres autograf og en hilsen til klubben i en gammel læderindbundet gæstebog fra 1967.

Annonce

Byens borgmester, Peter Rahbæk Juel, holdt festtale, hvor han gik tilbage i historien og mindedes drengene på Marienlystvej, som i sin tid dannede et gadehold, der i maj 1922 blev til en rigtig klub.

Sangeren Rock Nalle præsenterede klubbens nye slagsang, der er skrevet af Arne Lund og Anders W. Berthelsen. Den hedder ”Heja Marienlyst” og kan høres gratis på diverse streamingtjenester.

I forbindelse med jubilæet har Marienlyst også udgivet en jubilæumsbog, der kan købes i Marienlystcentrets café og hos byens boghandlere. Prisen for de 264 sider er 100 kroner.

Boldklubben Marienlyst fortsætter fejringen resten af året - blandt andet med besøg af Danmarks oldboyslandshold 26. august og OB’s superligahold 22. september. Billetter kan købes hos eventbilletten.dk.


Det var overvældende, at så mange af klubbens samarbejdspartnere og medlemmer samt andre klubber ønskede at sige tillykke.

Annonce
Skibhus Avisen

Den gamle smedje fik nyt liv

Annonce
Skibhus Avisen

Alis selvbiografi går i rette med fjernnationalisme: - Det kan ske, at der kommer en grov tone fra nogle muslimer, men det må de selv om

Annonce
Skibhus Avisen

Helt ro i 25 minutter

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skibhus Avisen

Boldklub i Odense tæller kun fire medlemmer: Til sæsonåbningen var de dog kun tre

Skibhus Avisen

Mon stjernen Totti ved, at en sandwichbar i Odense er opkaldt efter ham

Skibhus Avisen

Christoffer og Emil er begge i 30'erne og har overtaget gammel lægepraksis med over 3000 patienter: - Jeg synes egentlig, at patienterne har taget det i stiv arm

Ugeavisen Odense

Hvad skal vi undersøge for dig?

Skibhus Avisen

Marienlyst fejrede 100-året med manér

Skibhus Avisen

Millionstøtte skal give endnu mere liv på havnen i Odense

Skibhus Avisen

Rekordholderen var selvfølgelig til reception i Boldklubben Marienlyst

Annonce