Annonce
Skibhus Avisen

Millionstøtte skal give endnu mere liv på havnen i Odense

Produktionshuset Dynamo på Byens Ø har fået én million kroner af Realdanias Underværker-kampagne. De penge skal skabe mere liv på havnen og på en renovering af den gamle facade. Arkivfoto: Martin Kloster
Produktionshuset Dynamo på Byens Ø har fået én million kroner i støtte fra Realdania. Pengene skal bruges til at åbne bygningen op og skabe endnu mere liv på havnen.

Havnen: I små fem år har produktionshuset Dynamo holdt til i det gamle kornlager på Byens Ø lige bag Nordatlantisk Hus. Produktionshuset har nu fået én million kroner fra Realdanias Underværker-kampagne.

Med støtten lyder startskuddet til at få åbnet bygningen mere op og gjort det mere attraktivt for både besøgende, frivillige og kunstnere, at begå sig i huset.

- Vi er fuldstændigt ovenud lykkelige for Realdanias bidrag til at åbne Dynamo mere op, fortæller kunstnerisk leder hos Dynamo, Gry Lambertsen.

Annonce

Foruden en indbydende facade ønsker Dynamo at kunne etablere et træningsstudie og at udnytte nogle af de tomme kubikmeter til kontorfællesskab. Det betyder, at flere artister kan arbejde sideløbende med hinanden, og at der er mere plads til frivillige og alle dem, der til daglig har deres gang i produktionshuset.

Gry Lambertsen er meget taknemmelig over opbakningen til kampagnen.

- Allerede da kampagnen blev skudt i gang, blev vi bekræftet i, at vi havde fat i noget af det rigtige. Der væltede likes og kommentarer ind på kampagnen, mange flere end nødvendigt, for at blive godkendt til at blive taget i betragtning af Realdania. Det varmede, siger hun.

Gry Lambertsen håber at donationen får andre til også at vise deres støtte.

- Vi håber selvfølgelig også, at kommunen og øvrige bidragsydere ser det som et incitament til fortsat at fordre udviklingen af nycirkusmiljøet, som har en stærk lokal tilknytning med et udpræget internationalt udviklings- og samarbejdspotentiale.

- Med én millioner kroner til renovering af pakhuset fra kampagnen, fortsætter vi med en kampgejst og fornyet tro på, at Dynamo er noget helt særligt, og at vi kun lige er begyndt på vores rejse mod at være et fastforankret produktionshus for nycirkus på Byens Ø i Odense.

Kampagnen har i alt uddelt 12 millioner kroner til 17 projekter i hele Danmark.

Annonce
Skibhus Avisen

Den gamle smedje fik nyt liv

Annonce
Skibhus Avisen

Alis selvbiografi går i rette med fjernnationalisme: - Det kan ske, at der kommer en grov tone fra nogle muslimer, men det må de selv om

Annonce
Skibhus Avisen

Helt ro i 25 minutter

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skibhus Avisen

Boldklub i Odense tæller kun fire medlemmer: Til sæsonåbningen var de dog kun tre

Skibhus Avisen

Mon stjernen Totti ved, at en sandwichbar i Odense er opkaldt efter ham

Skibhus Avisen

Christoffer og Emil er begge i 30'erne og har overtaget gammel lægepraksis med over 3000 patienter: - Jeg synes egentlig, at patienterne har taget det i stiv arm

Ugeavisen Odense

Hvad skal vi undersøge for dig?

Skibhus Avisen

Marienlyst fejrede 100-året med manér

Skibhus Avisen

Millionstøtte skal give endnu mere liv på havnen i Odense

Skibhus Avisen

Rekordholderen var selvfølgelig til reception i Boldklubben Marienlyst

Annonce