Annonce
Skibhus Avisen

Nu åbner Burger Shack på havnen

En ny Burger Shack åbner lige ved siden af Odense Havnebad. Foto: Sugi Thiru

Godt en måned efter åbningen i Vintapperstræde er jysk burgerkæde også klar på havnen med åbnings-events i weekenden.

Annonce

Havnen: Allerede sidste sommer meldte den jyske kæde Burger Shack sin ankomst til Odense. Man ville åbne i Englandsgade på havnen, lige ved siden af havnebadet.

Åbningen blev dog ikke til noget i første omgang, og i stedet åbnede Burger Shack kort inde i det nye år i Vintapperstræde. Lokalerne i Englandsgade beholdt man dog, og nu er Burger Shack klar til at åbne der. Det sker helt præcis på årets første officielle forårsdag, fredag d. 1. marts.

Christoffer No er direktør for Burger Shack, og han siger i en pressemeddelelse:

- Vi glæder os enormt meget til foråret og sommeren på havnen - vores nærmeste nabo er det fantastiske havnebad, og vi ser frem til at kunne skabe en fantastisk sommerstemning med flammegrillede burgere og kolde milkshakes.

Åbningen bliver i øvrigt markeret med en del festivitas. Fredag er der tilbud på burgermenu til 50 kr. Lørdag kl. 14-16 er der det "uofficielle Odense-mesterskab i søm-slåning", hvor præmien er et års forbrug af burgere. Her skal man melde sig til på forhånd påmail: odense@burgershack.dk - mærk emnefeltet: Sømslåning Odense. Søndag fra kl. 12 kan børnene slå katten af tønden, og der bliver lavet lejrbål, hvor man kan grille skumfiduser.

En ny Burger Shack åbner lige ved siden af Odense Havnebad. Foto: Sugi Thiru
Annonce

Godt fra start

Burger-direktør Christoffer No er ifølge pressemeddelelsen godt tilfreds med ankomsten til Odense, hvor der de første fire uger er blevet langet 15.000 burgermenuer over disken.

- Det er altid spændende at åbne i en ny by, men vi var ekstra spændte på Odense. Vi har i lidt over et år arbejdet på at finde den perfekte beliggenhed og har kunnet følge med i udviklingen, hvor den ene burgerbar efter den anden meldte deres ankomst. Vi er dog helt vildt taknemmelige for den fantastiske modtagelse, siger Christoffer No.

Burger Shack åbnede første gang for tre år siden i Aarhus og findes i dag i otte jyske byer. Da kæden kom til Odense, var det første sted uden for Jylland, og fra fredag findes den altså på to adresser i Odense.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce