Annonce
Skibhus Avisen

Nyt navn og ny profil: Skibhus Friskole sætter fokus scenekunst og musik

Der er sket ting og sager på Friskolen Odense City det seneste år. I august indviedes en ny legeplads. Og nu skal de indre rammere altså også have en makeover. Foto: Kristian Isaksen
Friskolen City Odense skifter navn til Skibhus Friskole, og sætter samtidig fokus på kreativiteten.
Annonce

Skibhus: Henover sommeren skifter Friskolen City Odense både navn og profil og skal nu fokusere på scenekunst og musik. Samtidig beholder skolen sin stolte tradition for at skabe et trygt miljø med tætte forhold mellem lærer og elev.

- Folkeskolerne har tendens til at nedprioritere de kreative fag, hvor vi som friskole bedre kan sætte fokus på at fremme børns kreativitet, fortæller Chris Hundstrup, nyudnævnt skoleleder på Skibhus Friskole.

- Vi skal selvfølgelig ikke glemme det, som vi kommer fra, men vi skal heller ikke være bange for at ryste posen lidt.

Michael Sanvig er forstander på Flow. Han kalder samarbejdet med friskolen for oplagt. Arkivfoto
Annonce

Samarbejde med naboen

Skolens kreative profil skal udvides gennem et samarbejde med naboen - ved siden af skolen ligger nemlig HF FLOW og Musikskolen 1748, der begge i mange år har udbudt uddannelse indenfor musik, design, teater mv.

- Det er helt oplagt at lave det her samarbejde. Vi har en lang tradition for at lave kreativ undervisning, så vores deltagelse er nærmest selvskrevet, fortæller Michael Sanvig, forstander på FLOW/1748.

Rent praktisk kommer FLOW/1748 til at stå for de lokaler og den faglige sparring, der skal bruges i mange af de kreative fag.

Sammen med den faglige omlægning har skolen også lavet et bredt rekrutteringsarbejde for at skabe de bedst mulige rammer.

- Vi er i øjeblikket i gang med en større rekrutteringsopgave, og selvom det ikke er noget, som vi kan løfte sløret for endnu, så er det nogle ualmindeligt dygtige folk, vi arbejder på at få med i vores projekt, siger Chris Hundstrup.

Annonce

Mest læste

Annonce
Skibhus Avisen

Fredens Kirke fejres med kunst

Annonce
Annonce
Skibhus Avisen

Historie fra Vollsmose

Annonce
Forsiden netop nu
Skibhus Avisen

Grønlandsk udstilling

Mest læste

Annonce