Annonce
Skibhus Avisen

Odense bliver vært for DM i padel

Padelboxen skal 11.-13. juni være vært for DM i padel. Arkivfoto

Odense: Årets danmarksmestre i padel skal kåres 11.-13. juni i Padelboxen på Tolderlundsvej med Dansk Tennis Forbund som arrangør.

- Vi glæder os til at holde et kæmpe brag af et padel-DM. Det bliver et mesterskab, hvor der selvfølgelig er fokus på at kåre landets bedste spillere. Men samtidig skal det være et event, der er åbent for rigtig mange. Deltagerne skal køre derfra med armene over hovedet og en oplevelse, de aldrig glemmer, siger direktør i Dansk Tennis Forbund, Emil Bødker.

Kim Poulsen er daglig leder i Padelboxen ved haven. Han ser frem til at byde padelentusiaster fra nær og fjern velkommen på de ni baner.

Annonce

- I Padelboxen glæder vi også rigtig meget til at slå dørene op for spillere fra hele landet, når danmarksmesterskaberne løber af stablen. Vi er opsatte på at skabe den største padelfest, som spillerne sent vil glemme, siger Kim Poulsen.

Udover selve hovedturneringerne, hvor danmarksmestrene kåres i dame-, herre- og mixeddouble, vil der samtidig være juniorrækker, veteranrækker og niveauopdelte rækker. Rundt om selve turneringen i Padelboxen vil der være et væld af aktiviteter, stande, foodtrucks med mere.

Padel er en slags mellemting mellem tennis og squash, som blev opfundet i Mexico for godt 50 år siden og har bredt sig til hele verden.

Tilmeldingen til DM i padel åbner 15. marts og kan tilgås via padelidanmark.dk

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce