Annonce
Skibhus Avisen

Odense: Mazen Live Performance i Vollsmose

Mazen Ismail kan opleves på Vollsmose Bibliotek 21. november. PR Foto
Annonce

Vollsmose: Mazen Ismail, der er kendt for sine skarpe og humoristiske iagttagelser af samfundsproblematikker, gæster Vollsmose Bibliotek torsdag 21. november kl. 19.

Med egne digte, personlige fortællinger og refleksioner om livet og sårbarheden ved at være flygtning og nydansker sættes Danmark på spidsen i showet.

Mazen Ismail optrådte for første gang med sit liveshow "Sådan sender I mig hjem" i et fyldt Bremen Teater. Showet var en stor succes med et publikum der på skift grinede, græd og kvitterede med stående observationer.

Showet havde både poetiske og musikalske indslag fra Mazens eget bagkatalog, og blev fulgt op af en udsolgt danmarksturne i fjor med showet "Sådan overtager vi Danmark".

Annonce

Mazen i offensiven

Nu er turen kommet til Vollsmose.

Efter for nylig at blive listet på Stram Kurs liste over udlændinge der bør sendes ud af landet, er Mazen trådt i offensiven og bedyrer at han vil styrke tolerancen og båndene mellem os.

Mazen blev født under den libanesiske borgerkrig i Beirut og tilbragte de første år af sit liv i Sandholmlejren efterfulgt af en ungdom i kriminalitet.

I dag er han bachelor i International erhvervskommunikation og sprog. Han driver desuden sit eget konsulentbureau "Talte tanker".

Billetter koster 50 kroner stykket, og bestilles på bibliotekets hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce