Annonce
Skibhus Avisen

Stilia åbner endnu en butik i Odense: - Jeg har drømt om at have en hyggelig, lille specialforretning

Stilia. Foto: Sarah Skytte Thysen
Stilia udvider i januar med åbningen af endnu en forretning. Den kommer til at indeholde det samme som butikken i Rosengårdcentret, men i meget hyggeligere rammer.

Skibhus: Det lå aldrig i kortene, at sosu-assistenten Sarah Skytte Thysen skulle være butiksejer. Men i 2015 ændrede hun stjernerne i sin skæbne, da hun overtog Stilia i Rosengårdcentret.

Fem år senere står hun stadig ved roret og kan endda meddele, at antallet af butikker bliver fordoblet meget snart i det nye år.

- Stilia åbnede jo i sin tid i Skibhuskvarteret, så mange vil opleve, at butikken vender hjem. Men der er sket meget siden dengang. Det er faktisk en anden butik i dag, siger Sarah Skytte Thysen, der mener, at Skibhusvej mangler en butik som hendes.

Annonce


Det kan sagtens være fedt, at det går stærkt og der hele tiden, kommer kunder ind. Men for mig er det også meget kommercielt. Der er mange strøgkunder, der bare lige dropper ind. Der savner jeg kundekontakten og det nærvær, det bringer med sig at have en mindre butik. Det har jeg drømt om at have længe

Sarah Skytte Thysen


- Det spæder endnu mere til helhedsindtrykket af handelsgaden og jeg glæder mig personligt til at komme tættere på kunderne i en hyggelig, lille specialforretning.

Savner kundekontakt

Ulig placeringen i Rosengårdcentret forventer indehaveren nemlig, at aktivitetsniveauet nok vil dale.

- Det kan sagtens være fedt, at det går stærkt og der hele tiden, kommer kunder ind. Men for mig er det også meget kommercielt. Der er mange strøgkunder, der bare lige dropper ind. Der savner jeg kundekontakten og det nærvær, det bringer med sig at have en mindre butik. Det har jeg drømt om at have længe.

Sarah Skytte Thysen er indehaver af Stilia. Foto: Sarah Skytte Thysen

Hun har formået at underskrive den nye kontrakt på trods af et år domineret af nedlukning og restriktioner. Men hun havde nok satset på, at julens ellers forventede omsætning skulle polstre økonomien til en pengekrævende ny åbning.

- Vi går glip af 400.000 kroner i omsætning. På den måde er det ikke så sjovt lige nu og jeg har da lidt ondt i maven over det - men vi kløer på og ser, hvad der sker. Under alle omstændigheder, så lover jeg, at vi åbner på Skibhusvej.

Stilia, der primært sælger brugskunst og smykker, åbner sidst i januar på Skibhusvej 95. Den endelige dato er endnu ikke på plads.

Selvom butikken lige nu lider samme skæbne som alle andre i Rosengårdcentret, er webshoppen stadig åben på stilia.dk

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce