Annonce
Skibhus Avisen

Udskiftning på direktørstolen i Det Grønlandske Hus

Nauja Bianco er ny direktør for Det Grønlandske Hus. PR-foto

Torsdag  27. august blev der sagt både goddag og farvel til hele to direktører i Det Grønlandske Hus og Nordatlantisk Hus i Odense, hvor direktørstafetten blev givet videre fra Kirsten Mærsk, der forlod jobbet i maj for at gå på pension, til Nauja Bianco, der er hendes afløser på posten.

Receptionen var dobbelt på mere end en måde. Dels blev den afholdt til ære for både Kirsten Mærsk og Nauja Bianco, og dels var den på grund af Covid-19 situationen delt op i to hold og endelig er selve stillingen dobbelt, da Nauja Bianco der nu overtager posten, bliver direktør for to institutioner på en gang.

Der var masser af “albuehilsner” til både Kirsten Mærsk og Nauja Bianco, da netværk og venner kom forbi for at hilse på dem begge. I alt var der ca. 130 personer med til dobbeltreceptionen.

Annonce
Formand for Det Grønlandske Hus Benny Nybo, Nauja Bianco, Kirsten Mærsk og formand for Nordatlantisk Hus Claus Houden. PR-foto

De to direktører fik mange rosende ord med på vejen til den nye tilværelse, der venter dem begge. Blandt andet fra formændene i Det Grønlandske Hus i Odense og Nordatlantisk Hus henholdsvis Benny Nybo og Claus Houden, der takkede Kirsten Mærsk for den 16-årige indsats der blandt andet førte til etableringen af Nordatlantisk Hus, formændene så desuden frem til den videreudvikling af de to institutioner, som Nauja Bianco kommer til at stå i spidsen for, i deres taler til hende.

Nauja Bianco, der startede i sin nye stilling 11. august, er fra Grønland, men har boet en årrække i både Danmark og udlandet. Hun kommer med erfaring fra bl.a. Grønlands Selvstyre, det danske udenrigsministerium, Nordisk Ministerråd og som selvstændig rådgiver omkring bl.a. kultursamarbejde i Grønland, Arktis og Nordatlanten.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce