Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Ægtepar stopper som forpagtere af Propperiet

Michael Warnecke Hansen og Nutnapha Hansen må efter snart 15 år som forpagtere af Propperiet i Sønder Havnegade se sig om efter andet arbejde. Foto: Henrik Rath
Michael Warnecke Hansen og Nutnapha Hansen har sammen drevet Restaurant Propperiet i Sønderborg i næsten 15 år. Men gigtsygdom gør, at de nu søger nye forpagtere.
Annonce

Sønderborg: Det har været en rigtig svær beslutning for Michael Warnecke Hansen, og hans kone Nutnapha Hansen har da også måtte presse lidt på. For hun har oplevet, hvordan gigt har gjort de mange ugentlige arbejdstimer til en til tider smertefuld oplevelse for sin mand.

- Jeg kunne sige farvel og tak i næste uge, men jeg vil gerne for stedets skyld hjælpe til med at finde en ny forpagter, siger Michael Warnecke Hansen, som sammen med sin kone har taget beslutningen om at afslutte forpagtningen.

- Jeg slås med gigt i mine tæer, og det er ikke foreneligt med en arbejdsuge, som når op på 100 timer i højsæsonen, tilføjer Michael Warnecke Hansen, som gerne vil fortsætte i det fag, han er uddannet i - nemlig som kok.

Jeg kunne sige farvel og tak i næste uge, men jeg vil gerne for stedets skyld hjælpe til med at finde en ny forpagter.

Michael Warnecke Hansen

Annonce

Udskil jer fra mængden

Parret bor i Broager, hvor Michael stammer fra. Nutnapha stammer fra Thailand, men har hjulet til med både servering og andet siden de to overtog stedet som forpagtere i 2005.

- Til de kommende forpagtere vil jeg sige - find en niche og hav ting på menukortet, som man ikke finder så mange andre steder. Vi har haft stor succes med vores fiskebuffet, siger Michael W. Hansen, der ud over sin kone beskæftiger fire til fem i køkken og med servering.

For Nutnapha handler det også om at finde noget nyt at lave.

- Vi har været rigtig glade for det med mange dejlige kunder, tilføjer hun, men har ikke lagt sig fast på, hvad hendes nye arbejde kunne være.

Michael W. Hansen åbner gerne sin dør for interesserede mulige forpagtere:

- Hvis nogen er interesseret i en snak og se stedet, så kig forbi og lav en aftale.

Propperiet har 40 pladser inde og op til 56, når der er selskab. Uden for kan der også sidde omkring 40 personer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce