Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Øget konkurrence: Ny bilpleje har fået forrygende start

Henrik Nielsen, Ulrik Kastrup og Calle Ibrahim klarer den daglige drift af Wash'n Care. Foto: Claus Rantzau Møller
Wash'n Care på Nørrekobbel i Sønderborg har haft fuldt hus, siden den slog døren op for godt en uge siden.
Annonce

Sønderborg: Konkurrencen indenfor bilpleje bliver nu intensiveret. På Nørrekobbel 17 har Wash'n Care slået dørene op i lokalerne, som tidligere har huset Citröen og senest et trykkeri.

- Jeg altid har haft interesse for vask og klargøring af min bil, siger Mohammed Ibrahim, som sammen med sin storebror Ibrahim Ibrahim har investeret i det ny firma.

Det var den gode ven Ulrik Kastrup med over 14 års erfaring med klargøring af biler, der fik ideen til firmaet. Brødrene var friske og i løbet af kort tid, kom selskabet op at stå.

- Jeg er typen, der godt kan lide at sætte ting i gang. Der er ikke mange klargøringsfirmaer i byen, så jeg tænkte hvorfor ikke, siger den 33-årige Mohammed Ibrahim, der også har frisørsalonen 5'th Avenue på Alsgade, hvilket han fortsætter med.

Den daglige drift af Wash'n Care er overladt til Ulrik Kastrup samt Henrik Nielsen, der har otte års erfaring indenfor bilpleje. Desuden vil indehavernes far Calle Ibrahim samt to deltidsansatte tilbyde professionel steaming, rengøring, polering og meget mere til bilen.

Jeg er typen, der godt kan lide at sætte ting i gang. Der er ikke mange klargøringsfirmaer i byen, så jeg tænkte hvorfor ikke

Mohammed Ibrahim, medejer

Annonce

Familie med gang i

Mohammed Ibrahim er ud af en familie af iværksættere. Storebroderen Ibrahim Ibrahim har Rep-World på Perlegade, der reparerer mobiltelefoner, laptops og tablets, ligesom en anden storebror har sin egen taxa.

- Vi kan godt lide, der sker noget. Vi har svært ved at sidde stille, siger indehaveren, der kalder beliggenheden på Nørrekobbel for "perfekt" med god tilgængelighed, synlighed, trafik og parkeringspladser.

Wash'n Care satser primært på private og har haft åbent godt en uge. Der har været travlt, også da JydskeVestkysten kiggede forbi en formiddag.

- Vi har fået en fantastisk start. Det har været fuldt hus. Bare de to første dage klargjorde vi 42 og 37 biler, fortæller Mohammed Ibrahim.

Firmaet sørger for bilpleje af både personbiler, varevogne, lastbiler, motorcykler, campingvogne og både. Den henter og bringer gerne samt stiller lånebil til rådighed. Der er åbnet alle ugens dage.

Wash'n Care satser også på firmaer. Den har allerede en aftale med Kontor Syd, ligesom flere firmaaftaler er på vej.

Wash'n Care på Nørrekobbel 17 satser primært på private og har åbent alle ugens dage. Foto: Claus Rantzau Møller
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce