Annonce
Ugeavisen Sønderborg

12-tals pigen droppede uni for at arbejde i Bilka

Michelle Anholm Zülow Jensen ser mange muligheder i jobbet som salgsassistent i Bilka. Foto: Jens Eilertsen
Michelle Anholm Zülow Jensen kom sammen med sin mand til Sønderborg for at gå på universitetet. Begge droppede ud efter et halvt år - jeg brændte for at arbejde i en butik, siger den 24-årige salgsassistent.
Annonce

Sønderborg: Michelle Anholm Zülow Jensen fik meget høje karakterer på HF i Ribe, og hun valgte efter uddannelsen at tage til Sønderborg for at gå på universitetet. Europæiske studier tiltalte den 24-årige kvinde - men kun i seks måneder. Så vidste hun, at hun ikke var på den rigtige hylde.

- Jeg ville arbejde i en butik, siger hun til ugeavisen, da vi møder hende i kælderen under Bilka, og så gik hun i lære som butiksassistent.


i havde egentlig tænkt, at vi skulle tilbage til Ribe, men jeg er faldet for Sønderborg. For byen, for menneskene og for naturen.

Michelle Anholm Zülow Jensen


Den to-årige uddannelse afsluttede Michelle Anholm Zülow Jensen på fornemste vis i april med et 12-tal, og hun blev af sin underviser på Viden Djurs indstillet til Årets Fagprøvepris. Det foregår sådan, at underviserne indstiller elever til skolens ledelse, og de afgør så, hvilke indstillinger, der skal sendes videre. I hele Danmark er der 3500 på uddannelsen, men kun 10 indstilles.

Annonce

Får den ikke

Prisen uddeles fredag 18. september, og der er pengepræmier til de tre bedst placerede. Sædvanligvis tager alle indstillede til Børsen i København til overrækkelsen, men på grund af corona er det kun de tre modtagere af penge, som skal afsted. Derfor ved Michelle Anholm Zülow Jensen, at hun ikke har vundet.

Hun er alligevel stolt over at være blandt de 10, og personalechef i Bilka Michael Zola Simonsen lægger ikke skjul på, at varehusete også er stolt over præstationen.

Annonce

Ikke overkvalificerete

- Føler du dig ikke overkvalificeret til et arbejde som salgsassistent?

- Du kan komme langt og lære meget af at arbejde i en butik, og planen er da, at jeg skal i gang med en uddannelse til mellemleder. Først skal jeg dog lære min nye afdeling af kende. Men jeg vil da også sige, at der er mange udfordringer ved at være i dette arbejde. Du kan se på de tal, vi har, og via dem finde ud af, hvordan du kan øge omsætningen, siger Michelle Anholm Zülow Jensen, der ser masser af muligheder i Bilka.

Hendes mand har også forladt uddannelsen og er i dag i på  Aspit i Aabenraa, som er en it-uddannelse for personer med autisme.

- Vi havde egentlig tænkt, at vi skulle tilbage til Ribe, men jeg er faldet for Sønderborg. For byen, for menneskene og for naturen, siger den nybagte salgsassistent, der sammen med manden er begyndt at kigge efter hus i området.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce