Annonce
Ugeavisen Sønderborg

19-årig kom til Vester Sottrup med sin fodboldskole

Oliver Lundgaard (tv) blev modtaget af BNS-formand Boe Lundby Madsen på banerne i Vester Sottrup. Foto: Jens Eilertsen
Teknikskolen indehaves af Oliver Lundgaard, der er gymnasieelev fra Vejle.
Annonce

Vester Sottrup: Oliver Lundgaard er kun 19 år. Alligevel har gymnasieeleven fra Vejle sit eget firma - Fodbold- og event. Firmaet besøgte onsdag Vester Sottrup for at gøre drenge og piger fra området bedre til at spille fodbold.

13 til 14 unge var meldt til og trænede på BNS-banerne i Vester Sottrup. Her blev der undervist i teknik og taktik, men der blev også stillet skarpt på det mentale og det fysiske.Jeg er her for at rette spillernes fejl i træningen, og jeg vil faktisk hellere tage og rette deres fejl end lade dem gå rundt med en tro på, at de er perfekte

Oliver Lundgaard


Oliver Lundgaard kalder fodboldskolen for Teknikskolen, men det var ikke teori det hele på banerne ved Vester Sottrup. Der blev også spillet kampe, men ikke som spillerne var vant til. De spillede nemlig med baggrundsmusik, og når musikken stoppede, skulle spillerne stå helt stille.  Hvis en spiller bevægede sig, fik modstanderne et mål.

- Jeg er her for at rette spillernes fejl i træningen, og jeg vil faktisk hellere tage og rette deres fejl end lade dem gå rundt med en tro på, at de er perfekte, sagde Oliver Lundgaard, der ikke selv har tid til at spille fodbold. Han har spillet og træner nu et U18 kvindehold.

Spillerne på BNS-banerne kom ikke kun fra Vester Sottrup - der var også spillere fra blandt andet Sønderborg på banen.

Annonce

Ramt af Corona

Der er næsten 300 medlemmer af BNS, fortalte Boe Lundby Madsen, der siden februar har været formand for klubben. Han var glad for, at Teknikskolen kunne komme til Vester Sottrup og at normale tilstande er ved at indfinde sig. Den første tid som formand var nemlig slet ikke som ventet på grund af coronanedlukningen. Boe Lundby Madsen havde kun været formand 14 dage, da Danmark lukkede ned.

Spilerne på banerne i Vester Sottrup. Foto: Jens Eilertsen
Når musikken ophørte, skulle spillerne stå helt stille. Foto: Jens Eilertsen
En dybt koncentreret spiller sendte bolden mod mål. Foto: Jens Eilertsen
Service på banen. Foto: Jens Eilertsen
Piger og drenge spillede på blandede hold. Foto: Jens Eilertsen
Nogle måtte i nærkontakt med græsset. Foto: Jens Eilertsen
Spilerne kom ikke kun fra Vester Sottrup. Foto: Jens Eilertsen
Der blev gået til den - og efterfølgende blev der talt teknik. Foto: Jens Eilertsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce