Annonce
Ugeavisen Sønderborg

31 byggegrunde i Vester Sottrup er sendt i udbud

Budrunden på grundene i Vester Sottrup stopper den 25. januar klokken 12. Arkivfoto: Timo Battefeld
Ønsker man at bygge nyt på Bagervej eller Johannes Johannsens Vej i Vester Sottrup, så er det nu, man skal til at byde på byggegrundene.
Annonce

Vester Sottrup: Den ny udstykning i Vester Sottrup er nu kommet i udbud. Udstykningen består af 31 grunde, der er placeret ved siden af et allerede veletableret villakvarter i Vester Sottrup.

- Sønderborg Kommune har en klar strategi om at være en kommune, hvor folk vil bosætte sig, og det kræver, at vi sikrer forskellige tilbud, herunder muligheder i vores aktive lokalsamfund. Det gælder blandt andet for Vester Sottrup, som er en attraktiv bosætningsby, der ligger tæt ved Sønderborgmotorvejen og dermed rigtig godt placeret i forhold til hurtig transport til Sønderborg, Als og resten af Sønderjylland, siger borgmester Erik Lauritzen (S).

De nye grunde åbner op for, at der både kan bygges parcelhuse samt rækkehuse i to etager. Derudover byder udstykningen på et grønt fællesareal samt etablering af regnvandsbassin.


Jeg er ikke i tvivl om, at der bliver rift om grundene, for vi har i de senere år kunne mærke øget interesse for byggeri i Sønderborg Kommune

Aase Nyegaard, udvalgsformand


Såfremt der indgår to bud på samme grund og til samme pris, vil byderne få mulighed for at byde igen efter udbudsfristens udløb. Budrunden stopper den 25. januar klokken 12.

Annonce

Ikke for enhver pris

Til- og frakørsel til Sønderborgmotorvejen ligger få kilometer fra Vester Sottrup, og der er kun 12 minutters kørsel til Sønderborg, 27 minutter til Aabenraa og 35 minutter til Flensborg.

- Samtidig har Vester Sottrup meget at byde på for børnefamilier med en meget velfungerende vuggestue og børnehave samt en moderniseret folkeskole. Derudover er der også rigtig gode forenings- og fritidsfaciliteter i byen. Jeg er ikke i tvivl om, at der bliver rift om grundene, for vi har i de senere år kunne mærke øget interesse for byggeri i Sønderborg Kommune, siger Aase Nyegaard (Fælleslisten), formand for teknik- og miljøudvalget.

Grundene er på mellem 1.007 og til 1.395 kvadratmeter. De er alle inklusiv og kloak. Grundene har en mindstepris på mellem 513.782 kroner og 678.130 kroner alt efter størrelsen.

Dog skiller en enkelt grund sig ud, da det er en dobbeltgrund på i alt 2.034 kvadratmeter. Her er mindsteprisen 861.556 kroner, ligesom det er eksklusiv kloak.

Masser til salg

  • Sønderborg Kommune har over 70 byggegrunde til salg, som er fordelt i hele kommunen fra Nordborg i nord til Tandslet i syd på Als og til byggegrunde i vest i Rinkenæs og Kværs-Tørsbøl.
  • Se mere her om grundene og mulighederne for at købe en byggerund i Sønderborg Kommune: https://sonderborgkommune.dk/borger/grunde-til-salg.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce