Annonce
Ugeavisen Sønderborg

40 folkeskoleelever afslutter valgfag i e-sport

Mikkel Frøstrup Christensen, Sebastian Junker, Daniel Runerson og Kasper Svensen fra Sønderskolen afslutter valgfag i e-sport med et LAN-arrangement. PR foto
Annonce

Sønderborg: Elever fra 7. til 9. klasse på Hørup Centralskole, Ulkebøl Skole og Sønderskovskolen afholder 17.-18. januar et LAN-arrangement på Business College Syd som afslutning på valgfaget e-sport. Det er eleverne selv, der har stået for al planlægning og afvikling af selve arrangementet. Det bliver en dag med masser af spil. Eleverne skal hygge sig og samtidig vise, at de har lært noget i faget, hvor der også indgår andre elementer ud over spil, bl.a. digital dannelse, spilteori, sundhed, samarbejde og kommunikation blandt medspillere.

Det er tredje sæson, Business College Syd stiller lokaler og underviser til rådighed til valgfaget for de ældste klasser i folkeskolen, og det er en stor succes:

- Det har været en fornøjelse at samarbejde med lærere fra folkeskolerne, og det betyder meget for eleverne, at de bakker op om undervisningen. Der er stort set aldrig fravær til valgfaget i e-sport, fortæller Hjalte Brautsch, der underviser i e-sport på Business College Syd.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce