Annonce
Ugeavisen Sønderborg

517 borgere er nu færdigvaccineret: De fleste bor i Region Syddanmark

517 borgere har modtaget andet stik med coronavaccinen og er nu færdigvaccineret. Det viser de daglige vaccinationstal fra Statens Serum Institut (SSI). Foto:Timo Battefeld

Vaccination: 517 personer i Danmark har nu fået begge vaccinationer mod coronavirus. Det viser mandagens vaccineopdatering fra Statens Serum Institut.

Ud af dem, der har fået to stik og dermed er færdigvaccineret, kommer 329 fra Region Syddanmark, og det er det højeste antal ud af alle fem regioner. Til sammenligning er ingen borgere endnu færdig med vaccinationsprogrammet i Region Nordjylland.

Søndag påbegyndte 2123 personer på landsplan vaccinationen med det første af to stik. Det er er markant færre end antallet før weekenden. Fredag steg antallet af nye personer i vaccinationsprogrammet med 14.636.

Mandag har 169.441 danskere således samlet set fået det første stik med en vaccine. Det svarer til 2,9 procent af befolkningen. Søndag var det tal 2,86 procent.

36.520 personer i Region Syddanmark har fået det første stik. Det svarer til 2,99 procent af borgerne. Søndag var tallet 2,90.

Der er flest i målgruppen 50-59 år, der har påbegyndt vaccinationsprogrammet mod coronavirus. Herefter følger aldersgruppen 80-89 år og 60-69 år.

Frem til onsdag i sidste uge har Lægemiddelstyrelsen modtaget 665 indberetninger om formodede bivirkninger ved coronavaccinen Pfizer/BioNTech. Det oplyser styrelsen mandag i en pressemeddelelse. De fleste indberettede formodede bivirkninger har været ikke-alvorlige og omhandlet primært kendte bivirkninger.


517 personer i Danmark har nu fået begge vaccinationer mod coronavirus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce