Annonce
Ugeavisen Sønderborg

90-årig tradition: Mandskoret aflyser julekoncert

Mandskoret Sønderborg aflyser sin traditionsrige julekoncert. Arkivfoto: Kim Holm
Annonce

Sønderborg: Coronaen bryder en snart 90-årig tradition omkring Mandskorets årlige julekoncert, som for første gang i korets historie må aflyses.

Der er blevet kæmpet til det sidste for at gennemføre Mandskorets årlige julekoncert, som de seneste år er blevet afholdt for fulde huse i Café Alsion. Derfor blev arrangementet flyttet fra Café Alsion til Koncertsalen i Alsion, hvor der efter de gældende regler må være 300 personer.

Problemet med kaffe og lagkage blev også løst, idet der blev lavet aftale om, at hver gæst skulle have udleveret en æske med et brev te og kaffe, samt et stykke lagkage, når de gik hjem fra koncerten. Alt var således klar til at holde en lidt alternativ, men traditionsrig koncert, hvor Keld & Hilda skulle optræde som gæstesolister.

- Desværre har vi jo også kunnet følge de stigende smittetal fra dag til dag i den forløbne uge, og da vi på ingen måde vil risikere at blive medvirkende til en eventuel smittespredning i lokalområdet, har vi valgt at aflyse arrangementet, siger Carsten Hauerberg, der er formand for Mandskoret.

Koret forsøger at flytte aftalen med Keld & Hilda til 2021.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce